Fara cele doua evacuari ar fi fost sleeper-ul perfect. Break-ul din 2014 ofera un motor V8 cu peste 600 CP pe puntea spate

  • Fara cele doua evacuari ar fi fost sleeper-ul perfect
  • Break-ul din 2014 ofera un motor V8 cu peste 600 CP pe puntea spate
  • Meniul disponibil in cazul de fata continua cu o cutie manuala
Distribuie pe Facebook

Meniul disponibil in cazul de fata continua cu o transmisie manuala in sase rapoarte si nenumarate dotari de lux.

Lansat pe piata in urma cu mai bine de o decada, cel de-al doilea Cadillac CTS-V din istorie a fost oferit spre comercializare inclusiv intr-o varianta cu cinci portiere. Despre break-ul proiectat sa concureze impotriva unor produse precum RS6 Avant este vorba, de altfel, si in cazul de fata, un asemenea exemplar pornind de curand in cautarea unei noi case.

Scos la vanzare pe celebra platforma Bring a Trailer, automobilul fabricat in cursul anului 2014 mizeaza pe o motorizare supraalimentata cu opt cilindri in V si capacitatea de 6.2 litri, care dezvolta 556 CP.

Cadillac CTS-V Wagon de vanzare

Cel putin in mod normal. Exemplarul in cauza a primit insa nenumarate imbunatatiri sub capota, astfel ca propulsorul imprumutat de la vechiul Chevrolet Corvette (C6) ZR1 ar putea dezvolta acum peste 600 de cai putere, valoare ce ar trebui sa ii permita respectivului Cadillac CTS-V Wagon sa atinga suta intr-un timp mai mic de 3.5 secunde.

Totul intr-o ambianta moderna si luxoasa, unde pasagerii se bucura de piele in doua culori, partial perforata, climatizare automata, scaune incalzite si ventilate, trapa panoramica actionata electric s.a.m.d.

Un alt element de atractie in cazul acestui Cadillac CTS-V cu cinci portiere in dotare il reprezinta cutia manuala cu sase viteze. Rulajul de doar 34.213 kilometri continua seria vestilor bune, cei care planuiesc sa liciteze pentru break-ul proiectat sa concureze impotriva unor produse precum RS6 Avant avand de batut, momentan, o suma de 50.000 de dolari.

Cadillac CTS-V Wagon de vanzare

Cadillac CTS-V Wagon de vanzare

Cadillac CTS-V Wagon de vanzare

Cadillac CTS-V Wagon de vanzare

Cadillac CTS-V Wagon de vanzare

Cadillac CTS-V Wagon de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (107) Poze Cadillac CTS-V Wagon de vanzare
mai multe