Fara cele doua evacuari ar fi fost sleeper-ul perfect. Hatchback-ul din 2005 are motor V6 de 800 CP

Fara cele doua evacuari ar fi fost sleeper-ul perfect. Hatchback-ul din 2005 are motor V6 de 800 CP
  • Fara cele doua evacuari ar fi fost sleeper-ul perfect
  • Hatchback-ul din 2005 are motor V6 de 800 CP
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa dureze (mult) mai putin de patru secunde.

Poate ca nu este neaparat unicul Audi A3 de generatie a doua scos, zilele acestea, la vanzare, pe internet, insa urmatorul exemplar stie - cu siguranta, cum sa atraga toate privirile asupra sa. Fabricat in cursul anului 2005, respectivul Sportback iese numaidecat in evidenta prin caroserie rosie ca focul, lista atractiilor de ordin vizual continuand cu diferite elemente de caroserie preluate de la modelele mai noi, plus un set de jante cu design in sase spite duble, de culoare neagra, de la OZ.

Audi A3 Sportback de 800 CP

Audi A3 Sportback de 800 CP

Audi A3 Sportback de 800 CP

De cealalta parte a portierelor, la interior, seria vestilor bune debuteaza cu volanul sport cu padele pentru schimbarea treptelor de viteza, meniul oferit continuand cu insertiile de piele de la nivelul scaunelor si plansei de bord - printre altele, cu unele cusaturi contrastante, display-ul color pentru sistemul de navigatie etc.

Intr-un final, acelasi Audi A3 de generatie a doua se mai poate lauda si cu un motor V6 de 3.2 litri - insotit de noi interne, o turbina din gama GTX3584RS de la Garrett si alte cateva imbunatatiri capabile sa urce valoarea din dreptul puterii maxime pana la 800 CP. Performantele respectivului Sportback din 2005 nu reprezinta decat un mister, insa din peisaj nu lipsesc nici modificarile destinate cutiei DSG sau discurile de franare carbon-ceramice, daca mai era nevoie de o asemenea precizare.

Nota de plata a impresionantului proiect de tuning se ridica - la suma de 31.000 de euro, printre caracteristicile urmatorului exemplar, rosu ca focul, numarandu-se si un rulaj de - aparent, doar 50.000 de kilometri, o instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii, scaune fata cu actionare electrica si incalzire etc.

Audi A3 Sportback de 800 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Audi A3 Sportback de 800 CP
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 5 Octombrie 2021