Fara cele patru evacuari ar fi fost sleeper-ul perfect. Modelul care concureaza cu Mercedes S-Class ofera un motor V8 cu 750 CP

Fara cele patru evacuari ar fi fost sleeper-ul perfect. Modelul care concureaza cu Mercedes S-Class ofera un motor V8 cu 750 CP
  • Fara cele patru iesiri ale sistemului de evacuare ar fi fost sleeper-ul perfect
  • Modelul care concureaza cu Mercedes S-Class ofera un motor V8 cu 750 CP
  • Sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 3.3 secunde
Distribuie pe Facebook

Drept urmare, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 3.3 secunde.

Se remarca numaidecat prin cele patru iesiri ale sistemului de evacuare proaspat instalat, insa nici jantele uriase din aliaj nu vor trece intocmai neobservate. In rest, acest Audi S8 de generatie mai veche arata perfect normal, mai ales pentru masina extrem de rapida care este.

Pentru ca, spre deosebire de ziua parasirii liniei de asamblare, propulsorul cu opt cilindri in V si doua turbine instalat in compartimentul motor a primit nenumarate modificari si imbunatatiri.

Inclusiv la nivelul sistemului de supraalimentare. Astfel, unitatea cu capacitatea de patru litri, pe benzina, anterior mentionata lucreaza alaturi de o cutie automata cu opt rapoarte pentru a livra tuturor celor patru roti, mai nou, undeva in jurul a 750 de cai putere, plus 1.000 Nm.

Asa se face ca timpul necesar rezolvarii misiunii cunoscute sub numele de cod 0 - 100 de kilometri pe ora a scazut radical, de la 4.2 la numai 3.3 secunde, potrivit urmatorului material video.

Cel putin la fel de impresionanta este si viteza de top, acelasi film vorbind despre o valoare care depaseste 300 de kilometri pe ora. Ce se intampla insa pana acolo si cum decurge totul sunt intrebari cu raspunsuri surprinse direct de la sursa, de la bordul respectivului Audi S8 Mk3.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 17 Noiembrie 2020