Fibra de carbon si jantele turbionare schimba complet fata acestui Mercedes S63 Coupe. GALERIE FOTO

Prima generatie a modelului S63 AMG Coupe este, fara indoiala, una dintre cele mai reusite creatii ale companiei germane.
Distribuie pe Facebook

Aceasta este, de altfel, si una dintre cele mai rapide, primii 100 de kilometri pe ora venind dupa numai 3.9 secunde atunci cand motorizarea cu opt cilindri in V si 585 de cai putere este alaturata tractiunii integrale oferita in mod optional.

Pe scurt si direct la subiect, sportiva de lux conceputa in Stuttgart si slefuita in Affalterbach este genul de masina care, la prima vedere, nu mai necesita niciun fel de schimbare, modificare, optimizare sau imbunatatire.

Situatia se schimba insa la a doua vedere sau, mai corect spus, odata ce te lovesti de aceasta frumusete a americanilor de la HRE, care a primit - pe langa jantele cu design turbionar din gama P2, si o serie de elemente Brabus din fibra de carbon.

Despre puterea motorizarii cu opt cilindri in V si, pe deasupra, doua turbine de dimensiuni generoase, nu avem nici macar o singura informatie insa, pana la urma urmei, cui nu ii ajung 585 CP si 900 Nm?

Ce este drept, chiar si daca reteta din cazul de fata nu include o doza extra de performanta, unitatea de 5.5 litri tot se poate lauda cu un mic cadou; mai exact, lista cu atractii principale cuprinde si o evacuare sport ce poarta semnatura specialistilor Akrapovic.

Mercedes S63 cu jante HRE

Mercedes S63 cu jante HRE

Mercedes S63 cu jante HRE

Mercedes S63 cu jante HRE

Mercedes S63 cu jante HRE

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Mercedes S63 cu jante HRE
mai multe