Fibra de carbon si sase terminatii pentru evacuare. Asa arata cel mai nou pachet de tuning pentru G63 AMG

Fibra de carbon si sase terminatii pentru evacuare. Asa arata cel mai nou pachet de tuning pentru G63 AMG
  • Motorul dezvolta cu 65 de cai in plus
  • Pachetul este completat de un bodykit agresiv
  • Nemtii ofera un pachet de performanta si pentru G500
Distribuie pe Facebook

Nemtii de la Lumma Design au dezvoltat la randul lor un pachet de tuning pentru noua generatie G-Class. Versiunea de performanta G63 AMG a primit pe langa modificarile estetice obisnuite si mai multa putere sub capota.

Chiar daca primele exemplare ale noii generatii G-Class de-abia incep sa isi faca aparitia pe drumurile din intreaga lume, tunerii au deja in oferta un pachet pentru legendarul off-roader al brand-ului din Stuttgart.

Lumma Design CLR-G770

Printre cei mai cunoscuti se numara Brabus, Mansory, TopCar si acum Lumma Design. Creatia acestora din urma a fost denumita CLR-G770 si propune mai multe imbunatatiri estetice, dar si mai multa putere pentru motor.

Lumma Design CLR-G770

Asa cum bine stii, odata cu lansarea noii generatii, G63-ul AMG a renuntat la unitatea V8 twin-turbo de 5.5 litri in favoarea unui V8 de 4.0 litri, deasemenea cu doua turbine. Mai usor decat motorul anterior, acesta este si nitel mai puternic livrand ambelor punti 585 de cai putere.

Lumma Design CLR-G770

Lumma Design a resoftat insa unitatea ECU, astfel ca propulsorul dezvolta acum 650 de cai putere si 950 Nm cuplu. Noile performante sunt necunoscute dar, stock, masina atinge 100 de km/h in 4.5 secunde.

Lumma Design CLR-G770

Cei 65 de cai in plus sunt completati de un bodykit agresiv. Avem spoilere fata/spate noi, aripi evazate, jante cu diametrul de 24 de inch, capota cu prize de aer incorporate si cateva elemente de caroserie din fibra de carbon. Era sa uitam de cele sase terminatii ale sistemului de evacuare.

Lumma Design CLR-G770

Tunerul german anunta ca ofera un pachet de performanta si pentru G500-le de ultima generatie. Si acesta ascunde sub capota un V8 de 4.0 litri care dezvolta cu ajutorul Lumma Design 532 CP si 750 Nm cuplu, cu 110 cai si 140 Nm mai mult decat versiunea standard.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Lumma Design CLR-G770
mai multe