Ford C-Max by Loder1899 - Mai mult sex-appeal pentru un MPV deja-atragator

Daca piata MPV-urilor ar fi considerata o lume a muzicii, atunci noul Ford C-Max ar putea fi asemuit cu usurinta cu un adevarat popstar. MPV-ul europenilor de la Ford se lauda in fata tuturor cu un aspect atragator inca din versiunea standard, insa acest lucru nu i-a impiedicat pe cei de la Loder1899 din a dezvolta un pachet de modificari special pentru modelul familist. Aparent, compania germana chiar a fost motivata, noul look al ispititorului MPV putand fi considerat un adevarat succes.
Distribuie pe Facebook
Asa cum se poate observa si in aceste fotografii, designerii Loder1899 au adaugat la exterior un nou-si-subtil kit aerodinamic, atingerile speciale incluzand componente precum prelungire pentru spoilerul fata (249 euro), difuzor pentru spoilerul spate (290 euro) si, nu in ultimul rand, eleron pentru portbagaj (159 euro). Doza extra de sex-appeal cu care se poate lauda acum ispititorul Ford C-Max este asigurata si de suspensia mai joasa cu aproximativ 35 milimetri (169 euro), nota finala fiind data insa de jantele cu dimensiuni cuprinse intre 17 si 20 inci (preturi cuprinse intre 324 si 688 euro). Pentru cei care vor mai mult de atat, compania germana pregateste si un sistem de evacuare cu doua tobe de esapament - modificare ce va amplifica agresivitatea MPV-ului european.

Ford C-Max by Loder1899 - Mai mult sex-appeal pentru un MPV deja-atragator

Iar vestile bune nu se opresc aici. Sub capota, tunerul din Odelzhausen a optat pentru optimizarea unitatii de control (849 euro), ce va aduce un plus de putere si cuplu unitatii turbodiesel de doi litri. Mai exact, noul Ford C-Max se bucura acum de 190 CP si 390 Nm (de la 163 CP si 340 Nm), indeajuns pentru a accelera de la 0 la 100 km/h in 8.3 secunde. La final, compania germana ne anunta ca percepe de la 3.015 euro pentru modificarile operate, in timp pretul ispititorului MPV porneste de la 25.100 euro. Asadar, dupa un simplu calcul reiese ca noul Ford C-Max by Loder1899 poate fi al tau pentru suma minima de 28.115 euro.

Ford C-Max by Loder1899 - Mai mult sex-appeal pentru un MPV deja-atragator

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Ford C-Max by Loder1899
mai multe