Ford Focus RS by MR Car Design - 360 cai putere, o doza extra de nebunie

Ford Focus RS by MR Car Design - 360 cai putere, o doza extra de nebunie
Mixand puterea a 305 cai cu "performantele" tractiunii fata, atragatorul Focus RS se afla la granita dintre performante extreme si nebunie. Sinceri sa fim, capitolul motor nu reprezinta chiar prima prioritate atunci cand vine vorba de "chestii de imbunatatit", insa este bine de stiut ca exista tuneri dispusi sa stoarca si ultima picatura de potenta din 2.5-ul hot hatch-ului Ford.
Distribuie pe Facebook

Una dintre companiile gata sa-ti injecteze noi setari in camera unitatii de control se afla in regiunea Erftstadt si este cunoscuta devoratorilor de tuning sub numele de MR Car Design. Pentru deja-grozavul Ford Focus RS si al sau motor turbo de 2.5 litri, tunerul german ofera un pachet magic ce include unitate de control optimizata, filtru de aer semnat K&N si sistem de evacuare, plus catalizator cu 200 celule catalitice. In urma aceste modificari nu-tocmai-majore, atragatorul hot hatch european va numara nu mai putin de 360 cai putere aflati la datorie - indeajuns pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in mai putin de 5.9 secunde.

Ford Focus RS by MR Car Design - 360 cai putere si o doza extra de nebunie

Din pacate, lista magica cu imbunatatiri se incheie odata cu instalarea unei suspensii coilover KW Variant 1, insa germanii de la MR Car Design au planuit sa ne ispiteasca cu o superba galerie foto.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Ford Focus RS by MR Car Design
mai multe