Ford Focus ST by MS Design - Plus de agresivitate vizuala, debut la Geneva Motor Show

Ford Focus ST by MS Design - Plus de agresivitate vizuala, debut la Geneva Motor Show
Editia din acest an a evenimentului Geneva Motor Show se afla la cateva saptamani buni distanta, insa acest lucru nu i-a oprit pe austriecii de la MS Design din a anunta inca de pe acum ca planuiesc sa ia cu asalt salonul auto elvetian. Despre ce este insa vorba, mai pe indelete, vom afla chiar din urmatoarele randuri.
Distribuie pe Facebook

Urmand a se desfasura in perioada 7 - 17 martie 2013, cea de-a 83-a editie a Salonului Auto de la Geneva va gazdui, printre altele, si debutul noului Ford Focus ST Competition, o creatie marca MS Design. Cu ce este insa mai deosebit proiectul companiei austriece de tuning decat versiunea standard?

Ei bine, noul Ford Focus ST Competition de la MS Design se remarca, pentru inceput, prin caroseria finisata in doua culori, acelasi tratament fiind aplicat de asemenea si la nivelul jantelor pe 20 inci proaspat instalate. Mai mult de-atat, din pachetul vizual prezent la exterior nu lipsesc nici prelungirea atasata spoilerului fata, pragurile laterale restilizate, difuzorul de aer pentru spoilerul spate sau noul eleron pentru plafon, nota finala fiind data de suspensia sport, ce coboara garda la sol a celebrului hot-hatch cu cateva zeci de milimetri.

In ceea ce priveste partea tehnica, informatiile oficiale lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa nu ar fi exclus ca propulsia sa fie asigurata in continuare de o motorizare EcoBoost de doi litri si 250 cai putere, ca si in cazul versiunii standard de altfel, capabila sa ofere o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 6.5 secunde, respectiv o viteza maxima limitata la 250 kilometri de ora.

Ford Focus ST by MS Design

Ford Focus ST by MS Design

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 5 Februarie 2013