Ford Granada cu motor V8 de Koenigsegg - 1.700 cai putere

Ford Granada cu motor V8 de Koenigsegg - 1.700 cai putere
Fabricata in perioada 1977 - 1985 si vanduta cu maximum 160 cai putere, cea de-a doua generatie a modelului Ford Granada nu se mai regaseste in nici un fel de top al preferintelor. Chiar si asa, un britanic nu s-a sfiit sa ia un exemplar al sedanului european si sa-l modifice din aproape toate incheieturile.
Distribuie pe Facebook
Mai exact, pe langa noile elemente stilistice aparute la exterior, urmatorul Ford Granada se bucura si de prezenta unui propulsor V8 de 4.7 litri, care pana nu cu mult timp in urma 'batea' sub capota unui Koenigsegg CCX. Totusi, daca supercarul suedez era nevoit sa se multumeasca cu 'numai' 806 CP, sedanul european tine sa se laude cu prezenta a nici mai mult, nici mai putin de 1.700 cai putere. De asemenea, de pe lista nu lipsesc nici imbunatatirile operate la nivelul sasiului, meniul tehnic incheindu-se astfel cu suspensia spate de Ford Mustang Cobra si sistemul de franare preluat de la un automobil Porsche.


Ford Granada cu motor V8 de Koenigsegg 1Ford Granada cu motor V8 de Koenigsegg 2Ford Granada cu motor V8 de Koenigsegg 3

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 15 Iunie 2012