Ford Mustang by Roush - Special pentru Barrett-Jackson

Ford Mustang by Roush - Special pentru Barrett-Jackson
Cei de la Barrett-Jackson au creat un nou Ford Mustang special, de data aceasta facand echipa cu tunerul american Roush si nu cu legendarul Carroll Shelby, cum s-a intamplat in trecut.
Distribuie pe Facebook
Doar 50 de exemplare vor fi construite in total, 25 de modele 2010 si 25 ce au la baza modelul 2011. Specificatiile celui din urma raman inca un mister, insa exemplarele bazate pe modelul 2010 vor fi propulsate de un motor V8 supraalimentat de 4.6 litri, ce dezvolta 540 cai putere si 690 Nm. Alte detalii includ noi arcuri, amortizoare si bare stabilizatoare, alaturi de discuri pe 14 inci si jante ce masoara 20 inci.

In plus, modelele Barrett-Jackson se vor deosebi de celelalte Mustang-uri modificate de Roush printr-un paintjob in doua culori realizat de o schema unica de "Back in Black" cu dungi "Red Hot Chili Pepper". Chiar si asa, viitorii clienti isi vor putea comanda masinile in ce combinatie doresc. Lista cu modificari interioare include scaune din piele, pedale, praguri iluminate, short shifter si placuta numerotata.

Pretul exemplarelor Barrett-Jackson bazate pe modelul 2010 porneste de la 41.495 dolari si nu include masina donoare.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 19 Martie 2010