Ford Mustang de la Roush: Stage 3 si peste 670 cai putere

Ford Mustang de la Roush: Stage 3 si peste 670 cai putere
  • Roush modifica actuala generatie a legendarului Ford Mustang
  • Pachetul de tuning include imbunatatiri tehnice si estetice
  • Propulsorul V8 ascuns sub capota ofera acum pana la 675 CP
Distribuie pe Facebook

In ciuda nebuniei create in jurul noului model, actuala generatie a legendarului Ford Mustang ramane in continuare una dintre cele mai populare alegeri pentru proiectele de tuning.

Inainte ca-si ia ramas bun de la linia de productie si sa-i faca loc urmatorului model, actuala generatie a legendarului Ford Mustang face o noua vizita atelierelor Roush din Plymouth Township, Michigan. Rezultatul? Un kit aerodinamic restilizat, un plus serios de putere, dar si alte numeroase imbunatatiri de ordin tehnic si estetic.

Ford Mustang 2014 by Roush

Sa o luam insa cu inceputul. Trecuta recent prin mainile specialistilor americani din cadrul companiei Roush, actuala generatie a legendarului Ford Mustang se remarca acum printr-un plus considerabil de agresivitate, lista cu bunatati vizuale operate la nivel de exterior incluzand, printre altele, prelungiri pentru spoilerele fata si spate, respectiv pragurile laterale, prize de aer pentru capota motorului si panourile laterale, o grila a radiatorului accesorizata cu logo-ul companiei de tuning din Michigan si, nu in ultimul rand, eleron pentru capota portbagajului.

Ford Mustang 2014 by Roush

De asemenea, tot la nivel de exterior mai avem de precizat si insertiile de rosu contrastant, respectiv accentele similare fibrei de carbon ce dau o savoare speciala caroseriei finisate in rosu, imbunatatirile de ordin estetic continuand apoi cu jantele in cinci spite si interiorul complet modificat - interior care reuseste sa iasa in evidenta atat prin scaunele fata sport marca Recaro, cat si prin barele de rigidizare ce-au luat locul banchetei spate.

Ford Mustang 2014 by RoushFord Mustang 2014 by Roush

In ceea ce priveste departamentul tehnic, posesorii actualei generatii a legendarului Ford Mustang pot apela la specialistii americani din cadrul companiei Roush pentru o suspensie de tip coilover, pentru un sistem de franare upgradat si, nu in ultimul rand, pentru un sistem de supraalimentare care, multumita compresorului mecanic Eaton TVS R2300, unitatii de control optimizare si altor cateva modificari minore, urca puterea maxima a propulsorului V8 ascuns sub capota pana la 625 CP. In cazul in care aceasta valoare nu este insa indeajuns, compania de tuning din Michigan este dispusa sa ofere chiar si un total de 675 cai putere!

Ford Mustang 2014 by Roush

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (40) Poze Ford Mustang 2014 by Roush
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 17 Decembrie 2013