Ford nu a putut sa ii vanda una, asa ca si-a construit-o singur. Acum conduce o masina unica pe planeta Pamant

Ford nu a putut sa ii vanda una, asa ca si-a construit-o singur. Acum conduce o masina unica pe planeta Pamant
  • Ford nu putut sa ii vanda una, asa ca si-a construit-o singur
  • Acum conduce o masina unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un propulsor turbo cu patru cilindri in linie si o capacitate de doi litri. Plus nenumarate modificari.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de noua ani, actualul Transit Connect si-a intampinat cumparatorii - de-a lungul timpului, in multiple savori si configuratii. Printre optiunile oferite de Ford nu s-a regasit, ce este drept, si o versiune de inalta performanta ST, insa acest lucru nu inseamna neaparat ca un astfel de autoturism nu exista in lumea reala - dimpotriva, am putea spune si nu am gresi ori exagera cu nimic.

Ford Transit Connect cu motor de Focus ST

Ford Transit Connect cu motor de Focus ST

Ford Transit Connect cu motor de Focus ST

O demonstreaza perfect - oarecum inutil de adaugat, urmatorul exemplar, modelul asamblat in 2014 bucurandu-se de serviciile unui benzinar turbo cu patru cilindri in linie si o capacitate de doi litri. Imprumutat de la un Focus ST de generatie a treia - dupa spusele actualului proprietar, agregatul cu pricina beneficiaza de un nou ECU, semnat, asemeni evacuarii centrale, de specialistii de la COBB Tuning, seria vestilor bune cuprinzand inclusiv un radiator din aluminiu, plus un interior Mishimoto.

Disponibil in schimbul unei sume de aproximativ 28.555 de dolari, nonconformistul Transit Connect se mai poate lauda - dezvaluie actualul posesor, si cu o transmisie manuala acompaniata de un numar de sase rapoarte. Preluata, la randul sau, de la un Focus ST de generatie a treia, aceasta dispune de un ambreiaj SPEC si lucreaza - mai mult sau mai putin surprinzator, alaturi de un diferential cu alunecare limitata MFactory.

Lista atractiilor principale continua cu alte cateva detalii si elemente luate de la hot-hatch-ul conceput special pentru a concura cu Volkswagen Golf GTI, precum jantele din aliaj cu design in cinci spite, pe 18 inch, instrumentele de bord cu design analog si scaunele sport cu incalzire, meniul specific impresionantului proiect incheindu-se - intr-un final, cu o suspensie compusa din arcuri de la Eibach, plus amortizoare de la Gazzmatic International si o instalatie audio cu piese Kenwood, Focal etc.

Ford Transit Connect cu motor de Focus ST

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (111) Poze Ford Transit Connect cu motor de Focus ST
mai multe