Frankfurt Motor Show 2011: ABT RS3 - Un hot hatch de 470 cai putere!

Frankfurt Motor Show 2011: ABT RS3 - Un hot hatch de 470 cai putere!
Doar zece zile au mai ramas pana la editia 2011 a Salonului Auto de la Frankfurt, iar devoratorii de tuning sunt invitati sa-si arunce privirea asupra unui nou proiect capabil sa-ti taie rasuflarea. Se numeste ABT RS3, are la baza deja-performantul Audi RS3 Sportback si promite sa livreze celui aflat la volan nu mai putin de 470 cai putere. Sau, daca vrei, cu pana la 120 CP mai mult decat versiunea standard.
Distribuie pe Facebook
Propulsat de un motor turbo de 2.5 litri, recent-lansatul Audi RS3 Sportback nu se bucura doar de performante covarsitoare - iar aici specificam acceleratia de la 0 la 100 km/h in doar 4.6 secunde si viteza maxima limitata electronic la 250 km/h, ci demonstreaza si un potential urias de tuning. Daca nu te-ai convins inca de acest lucru, o poti face chiar acum, vizitand acest link.

Vestile bune continua insa pentru toti posesorii impresionantului hot-hatch din Ingolstadt, versiunea specialistilor de la B&B fiind acum insotita de proaspat-lansata creatie a germanilor de la ABT Sportsline. Si, chiar daca cea din urma companie nu ofera pana la 510 cai putere, asta nu inseamna neaparat ca noul ABT RS3 nu impresioneaza prin cifrele cu care vine la pachet.

Mai exact, compania din Kempten pune la dispozitia clientilor sai nu unul, ci doua pachete de performanta. Multumita tehnologiei ABT POWER, propulsorul in cinci cilindri ascuns sub capota noului Audi RS3 Sportback va livra celui aflat la volan undeva in jurul a 420 cai putere - un plus de 70 CP comparativ cu versiunea standard. Vrei ceva mai mult de atat? Atunci apeleaza la kitul de performanta ABT POWER S, iar puterea hot-hatch-ului din Ingolstadt va urca pana la un impresionant 470 CP si 630 Nm - indeajuns pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in aproximativ patru secunde si o viteza maxima de 285 km/h (limitata electronic).

Preturile nu au fost momentan anuntate, insa germanii de la ABT ofera viitoriilor sai clienti si un nou sistem de evacuare sau jante pe 19 inci incaltate cu pneuri 225/35 R19.

Frankfurt Motor Show 2011: ABT RS3 - Un hot hatch de 470 cai putere! Frankfurt Motor Show 2011: ABT RS3 - Un hot hatch de 470 cai putere!

Distribuie pe Facebook
mai multe