G Power creeaza M3-ul perfect: motor V8 supraalimentat si 621 de cai putere

G Power creeaza M3-ul perfect: motor V8 supraalimentat si 621 de cai putere
  • Vechiul BMW M3 a primit cel mai recent pachet de tuning de la G Power
  • Nemtii au dezvoltat patru configuratii de putere
  • Cea mai puternica ii ofera motorului V8, 621 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Tunerul german a lansat cel mai recent pachet de tuning dezvoltat special pentru vechiul BMW M3. Acesta a primit patru noi configuratii de putere, un supercharger si performante demne de un supercar.

In prag de sarbatori, nemtii de la G Power vin cu o oferta de nerefuzat pentru fanii BMW-ului M3 din seria E90/91/92, considerat de unii ultimul M pur-sange. Tunerul a dezvoltat cel mai recent pachet de tuning pentru sportiva germana, si asa cum era de asteptat, ofera performante incredibile.

BMW M3 by G Power

Motorul V8 a primit un supercharger, iar clientii pot alege din patru configuratii de putere, care mai de care. Prima, si cea mai "slaba", propune 513 cai putere si 500 Nm cuplu, pe care ii va trimite puntii spate pentru 5.999 de euro.

BMW M3 by G Power

Pentru 1.000 de euro in plus, nemtii cresc puterea la 542 de cai putere si 525 Nm cuplu, iar pentru 7.999 de euro, vei primi 592 de cai si 570 Nm cuplu. Si astfel, am ajuns la ultima configuratie de putere, care iti va lua si cei mai multi bani din buzunar, insa iti va oferi si cele mai multe satisfactii.

BMW M3 by G Power

Cireasa de pe tortul nemtilor de la G Power costa 8.999 de euro, iar cu cei 621 de cai putere si 590 Nm cuplu de care va beneficia propulsorul V8 de 4.0 litri, ii vei face gelosi chiar si pe posesorii de supercar-uri de teapa Lamborghiniului Huracan.

BMW M3 by G Power

In ciuda acestor cresteri de putere, tunerul sustine ca masina poate fi folosita in continuare in fiecare zi, si ca acest pachet de tuning este disponibil pe toate variantele de caroserie ale M3-ului.

BMW M3 by G Power

In plus, daca te grabesti poti beneficia de reducerea de 15% oferita in cadrul pachetului de sarbatori "X-Mas Edition", asa ca, pune-te pe scris.

BMW M3 by G Power

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BMW M3 by G Power
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 19 Decembrie 2016