G-Power isi ia adio de la vechiul BMW Seria 7 cu un nou pachet de tuning

G-Power isi ia adio de la vechiul BMW Seria 7 cu un nou pachet de tuning
  • G-Power isi ia adio de la vechiul BMW Seria 7 cu un nou pachet de tuning
  • Compania germana ofera un total de 610 CP, plus o pereche de jante pe 21 inci
  • Pretul modificarilor operate ramane pentru moment o mare necunoscuta
Distribuie pe Facebook

Principala atractie o reprezinta plusul de 66 de cai putere, care ii permite limuzinei bavareze sa accelereze de la 0 la 100 km/h in numai 4.3 secunde.

Dupa aproximativ sapte ani de activitate, a venit momentul ca cea de-a cincea generatie a BMW-ului Seria 7 sa isi ia ramas bun de la industria auto. Nu inainte insa de a le face o ultima vizita celor de la G-Power.

Odata ajunsa la fata locului, limuzina bavareza a fost numaidecat luata in primire de specialistii celebrei companii de tuning Autenzell si dopata cu 66 CP pentru un plus de performanta.

Astfel, multumita celor 610 cai putere si 870 Newton-Metri pe care ii dezvolta acum propulsorul V12 bi-turbo prezent la datorie, acceleratia de la 0 la 100 kilometri pe ora dureaza doar 4.3 secunde.

BMW Seria 7 by G-Power

Despre modul in care a evoluat (si) valoarea din dreptul vitezei maxime nu avem inca nici un fel de informatie, insa este bine de stiut ca lista cu bunatati continua si cu alte surprize.

Intr-o alta ordine de idei, cea de-a cincea generatie a BMW-ului Seria 7 mai poate fi echipata si cu o pereche de jante forjate din colectia G-Power HURRICANE RR si cu dimensiunea de 21 inch.

Ajunsi la final, constatam ca detaliile referitoare la preturile modificarilor operate de specialistii celebrei companii de tuning Autenzell lipsesc cu desavarsire pentru moment, drept pentru care ne indreptam atentia catre limuzina bavareza si reamintim ca o noua versiune a acesteia a fost recent lansata.

Principalele sale atractii? O platforma ce mixeaza aluminiul, otelul si plasticul ranforsat cu fibra de carbon, un model hibrid oferit alaturi de variantele traditionale pe benzina si motorina, plus numeroase tehnologii de ultima ora - printre care si functie de parcare de la distanta prin intermediul telecomenzii masinii.

BMW Seria 7 by G-Power

BMW Seria 7 by G-Power

BMW Seria 7 by G-Power

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze BMW Seria 7 by G-Power
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 10 Iulie 2015