G-Power scoate din cuptor un BMW X5 M cu 700 CP sub capota

G-Power scoate din cuptor un BMW X5 M cu 700 CP sub capota
  • G-Power modifica noul BMW X5 M
  • Tunerul german ofera un kit de 700 CP
  • Clientii pot opta si pentru jante pe 23 inch
Distribuie pe Facebook

Chiar daca la prima vedere nu par sa aiba absolut nimic in comun, intre tuning si gatit exista mai mult decat o simpla asemanare: in ambele cazuri alegi intai "destinatia" dorita si ingredientele necesare atingerii ei, iar abia apoi te apuci de creat, improvizat si chiar reparat.

Cea mai noua propunere a germanilor de la G-Power porneste de la ultimul BMW X5 M, specialistii celebrei companii de tuning din Autenzell alegand sa imbunatateasca reteta originala cu cateva detalii personale. Dintre acestea, operatiunile de optimizare a unitatii de control, respectiv instalare a unui sistem de evacuare cu catalizatoare racing sunt cele mai interesante, cele doua modificari avand si cel mai mare impact.

Intr-o alta ordine de idei, motorul V8 bi-turbo de 4.4 litri ce propulseaza SUV-ul bavarezilor pana la o viteza maxima de 250 kilometri pe ora se lauda acum cu un total de 700 CP si 905 Nm, ceea ce reprezinta un plus de 125 de cai putere si 155 de Newton-Metri comparativ cu momentul iesirii sale de pe linia de productie.

BMW X5 M de la G-Power

BMW X5 M de la G-Power

Din pacate, oficialii G-Power nu s-au grabit sa publice si modul in care au evoluat performantele, dar nu ar fi de mirare ca timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h sa fi coborat pana la pragul celor patru secunde - o performanta deloc neglijabila pentru un automobil de talia ultimului BMW X5 M.

Lasam insa in urma calculele si estimarile pentru a trece la certitudini, specialistii celebrei companii de tuning din Autenzell incluzand pe lista cu ingrediente magice destinate celor ce au pus mana pe un exemplar al SUV-ului bavarez si o pereche de jante forjate cu dimensiuni de pana la 23 inch. In plus, dupa cum ii stim pe germani, un nou pachet aerodinamic, respectiv interior imbracat in piele si alcantara ar trebui sa completeze curand oferta.

Pana ca aceste modificari sa devina totusi realitate, tinem sa precizam ca posesorii ultimului BMW X5 vor avea de scos din buzunare aproximativ 8.500 de euro pentru cresterea de putere, pe cand pretul incaltarilor de 23 inch depaseste (cu putin) pragul celor 10.000 de euro.

BMW X5 M de la G-Power

BMW X5 M de la G-Power

BMW X5 M de la G-Power

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze BMW X5 M de la G-Power
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 14 Octombrie 2015