GALERIE FOTO: Controversatul Hamann Mi5Sion pozeaza pe strazile Londrei

GALERIE FOTO: Controversatul Hamann Mi5Sion pozeaza pe strazile Londrei
  • Un exclusivist Hamann Mi5Sion a fost surprins in Londra
  • Numai astfel 10 masini exista in lume
  • Costul unui singur exemplar se ridica la 235.000 dolari
Distribuie pe Facebook

Un exclusivist Hamann Mi5Sion, masina construita in numai 10 bucati, fiecare in valoare de 235.000 de dolari, a fost surprins recent pe strazile din Londra.

Iti mai aduci aminte de extremul Hamann Mi5Sion? Ei bine, controversata creatie a celebrei companii germane de tuning revine astazi in atentia noastra.

Nu, nu a primit noi imbunatatiri intre timp, ci a fost surprinsa recent pe strazile Londrei - un adevarat eveniment daca tinem cont ca doar zece astfel de masini exista in lume.

Costul fiecarui exemplar se ridica la fabuloasa suma de 235.000 de dolari, clientii primind in schimb un BMW M5 F10 modificat din toate punctele de vedere.

Hamann Mi5Sion in LondraHamann Mi5Sion in Londra

Primul care iti va sari in ochi, exteriorul este caracterizat de numeroase detalii proeminente si supradimensionate, doar stopurile ducandu-ne cu gandul la mope strazile din Londra.delul original.

Nici interiorul nu a scapat de furia germanilor de la Hamann, extremul Mi5Sion propunand aici infinite insertii de piele si accente de Alcantara. Plus cateva cusaturi contrastante.

Daca departamentul vizual a nascut si va naste in continuare controverse, fisa tehnica ii va linisti pe cei care isi faceau probleme ca motorul nu se va ridica la nivelul asteptarilor.

Si spune asta tinand cont de cei 560 de cai putere oferiti in standard de BMW-ul M5 F10 aflat la baza, performantele exemplarului cu pricina ramand un mare mister.

Indeajuns insa cu palavrageala si sa ne indreptam atentia asupra fotografiilor surprinse recent pe strazile Londrei.

Sursa Foto: Autogespot.com

Hamann Mi5Sion in Londra

Hamann Mi5Sion in Londra

Hamann Mi5Sion in Londra

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Hamann Mi5Sion in Londra
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 11 Decembrie 2015