GALERIE FOTO: Noul Huracan arata exceptional pe rosu si cu jante Vorsteiner

GALERIE FOTO: Noul Huracan arata exceptional pe rosu si cu jante Vorsteiner
  • Vorsteiner incalta noul Lamborghini Huracan LP610-4
  • Tunerul american propune o pereche de jante in cinci spite
  • Acestea masoara 20 inch pe fata si 21 inch pe spate
Distribuie pe Facebook

Combinatia perfecta pentru supercarul din Sant'Agata Bolognese? Se prea poate. Cel putin din umilul nostru punct de vedere.

Insarcinat cu (aparent) imposibila misiune de a face uitat modelul Gallardo, noul Lamborghini Huracan LP610-4 se lauda cu un aspect impunator la nivel de exterior, ce abunda in linii angulare si detalii supradimensionate.

Principalele surprize se regasesc totusi la interior, acolo unde supercarul producatorului din Sant'Agata Bolognese impresioneza in special prin ecranul digital, pozitionat in spatele volanului multifunctional in trei spite.

Lamborghini Huracan cu jante Vorsteiner

De asemenea, viitorii pasageri vor mai descoperi aici si o pereche de padele alungite, ce acompaniaza de-aceasta data o transmisie automata, dotata cu dublu ambreiaj si un total de sapte rapoarte.

Mutandu-ne privirile inspre departamentul tehnic, aflam noul Lamborghini Huracan LP610-4 se bucura de serviciile unei motorizari aspirate cu zece cilindri in V si capacitate de 5.2 litri, ce produce 610 CP si 560 Nm.

Asa cum o sugereaza si denumirea sa, supercarul producatorului din Sant'Agata Bolognese ofera in echiparea standard si un sistem de tractiune integrala, ecuatia 0 - 100 km/h gasindu-si astfel rezolvarea dupa doar 3.2 secunde.

Tot pentru colectionarii de cifre si numere precizam si ca acceleratia de la 0 la 200 km/h se realizeaza in numai 9.9 secunde, in timp ce viteza maxima anuntata oficial se pozitioneaza in jurul valorii de 320 kilometri pe ora.

Lamborghini Huracan cu jante Vorsteiner

Lamborghini Huracan cu jante Vorsteiner

Lamborghini Huracan cu jante Vorsteiner

Din pacate, informatiile cu privire la performanta de care este capabil la Nurburgring lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa noul Lamborghini Huracan LP610-4 nu ar trebui sa aiba nici un fel de problema in a se impune si la acest capitol.

Nu de alta, dar pe langa greutatea de 1.422 de kilograme, lista cu ingrediente magice mai include si o suspensie cu amortizoare magnetoreologice, respectiv un sistem de franare cu discuri carbon-ceramice.

Asadar, acestea fiind spuse, concluzia este cat se poate de clara: supercarul producatorului din Sant'Agata Bolognese poate fi considerat o reusita din absolut toate punctele de vedere, singura problema fiind urmatoarea: cum arata exemplarul perfect?

Nu stim inca ce este in mintea ta, dar noi votam pentru o caroserie in rosu, plus un set de jante negre, cu design in cinci spite duble. Exact ca in cazul de fata.

Lamborghini Huracan cu jante Vorsteiner

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Lamborghini Huracan cu jante Vorsteiner
mai multe