Gata de atac: RevoZport modifica radical noul Mercedes A45 AMG

Gata de atac: RevoZport modifica radical noul Mercedes A45 AMG
  • Britanicii de la RevoZport au luat la modificat noul Mercedes A45 AMG
  • Pachetul de tuning include numeroase bunatati aerodinamice din carbon
  • Un plus de putere va fi disponibil in perioada imediat urmatoare
Distribuie pe Facebook

Germanii de la Mercedes nu s-au grabit sa anunte vreun fel de detaliu cu privire la posibilitatea lansarii unui A45 AMG Black Series, drept pentru care britanicii de la RevoZport au preluat initiativa si au venit ei pe piata cu un astfel de model.

Pentru cei care au pus mana pe un exemplar al noului Mercedes A45 AMG, optiunile de tuning sunt destul de limitate la acest moment, doar specialistii McChip-Dkr incumetandu-se pana acum sa modifice hot-hatch-ul din Stuttgart. Si totusi, in cazul in care nu te afli in cautarea unui plus de putere, asa cum ofera celebra companie germana, ar mai fi inca o solutie.

Mercedes A45 AMG by RevoZport

Recunoscuti pentru maiestria lor in sculptatul fibrei de carbon, britanicii de la RevoZport vin ajutorul posesorilor de Mercedes A45 AMG cu un kit aerodinamic dramatic-stilizat, ce preia numeroase inspiratii de la modelele din gama Black Series. Altfel spus, hot-hatch-ul din Stuttgart iese in evidenta, mai nou, atat printr-o prelungire proeminenta a spoilerului fata, cat si printr-un eleron pentru plafon de dimensiuni generoase.

Mercedes A45 AMG by RevoZport

Iar asta-i doar inceputul, propunerea tunerului din Regat pentru automobilul german de inalta performanta incluzand si o capota a motorului accesorizata cu nervuri, flaps-uri frontale, praguri laterale restilizate si, nu in ultimul rand, un spoiler spate cu difuzor de aer inclus si tips-uri cu design unic. Inutil de mentionat, toate aceste detalii exterioare au fost realizate din fibra de carbon si sunt oferite in compania unor jante Brabus in noua spite duble.

Mercedes A45 AMG by RevoZport

Asa cum precizam si anterior, pachetul de tuning semnat RevoZport si dedicat noului Mercedes A45 AMG nu contine nici un fel de imbunatatire a aspectului tehnice, motorul 2.0 turbo ce ofera inca din versiunea standard nu mai putin de 360 cai putere si 450 Newton-Metri fiind totusi mai mult decat suficient pentru a satisface setea de performanta a majoritatii.

Mercedes A45 AMG by RevoZport

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (37) Poze Mercedes A45 AMG by RevoZport
mai multe