Geneva 2014: Alpina B4 Bi-Turbo Cabrio ni se dezvaluie in mod oficial

Geneva 2014: Alpina B4 Bi-Turbo Cabrio ni se dezvaluie in mod oficial
  • Noul Alpina B4 Bi-Turbo Cabrio ni se dezvaluie in mod oficial
  • Modelul ofera un motor twin-turbo de trei litri si 410 CP
  • Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in 4.5 secunde
Distribuie pe Facebook

Dupa o prima fotografie teaser si cateva informatii de ordin tehnic, a venit momentul ca B4 Bi-Turbo Cabrio de Alpina sa ni se dezvaluie in toata splendoarea sa.

Oferit ca o alternativa mai eleganta la viitorul BMW M4 decapotabil, noul Alpina B4 Bi-Turbo Cabrio este construit pe baza ultimei generatii a modelului 435i Convertible, unitatea twin-turbo cu sase cilindri si capacitate de trei litri regasita sub capota automobilului bavarez primind insa numeroase imbunatatiri un total de 410 cai putere si 600 Newton-Metri.

Geneva 2014: Alpina B4 Bi-Turbo Cabrio

Deloc surprinzator, valorile maxime sunt livrate si de-aceasta data exclusiv catre puntea spate, viitorii cumparatori avand insa la dispozitie, spre deosebire de oferta automobilului donor, doar o transmisie automata cu opt rapoarte. Acest detaliu parca nici nu mai conteaza insa data tinem cont ca primii 100 km/h vin acum dupa numai 4.5 secunde, in timp ce viteza maxima a urcat pana la pragul celor 301 kilometri pe ora.

Geneva 2014: Alpina B4 Bi-Turbo CabrioGeneva 2014: Alpina B4 Bi-Turbo Cabrio

De asemenea, pe langa performantele deosebite obtinute in linie dreapta, noul Alpina B4 Bi-Turbo Cabrio promite sa se descurce exemplar si de-a lungul curbelor, impresionanta creatie a celebrei companii de tuning fiind inzestrata in acest scop atat cu o suspensia sport ce include amortizoare ajustabile in patru moduri diferite (Eco Pro, Comfort, Sport, Sport+), cat si cu un sistem de franare compus din discuri de 370 si 345 milimetri, respectiv etriere cu patru si doua pistonase - fata / spate.

Geneva 2014: Alpina B4 Bi-Turbo Cabrio

Geneva 2014: Alpina B4 Bi-Turbo CabrioGeneva 2014: Alpina B4 Bi-Turbo Cabrio

In ceea ce priveste aspectul sau vizual, noul Alpina B4 Bi-Turbo Cabrio nu ne rezerva nici un fel de surpriza, modificarile operate de specialistii companiei din Buchloe fiind pastrate si de-aceasta data la un nivel minim. Altfel spus, exteriorul se lauda acum cu prelungiri pentru spoilerele fata si spate, eleron pentru portbagaj, plus jante cu design multispita, in timp ce interiorul impresioneaza in special datorita numeroase insertii de piele fina si lemn masiv.

Geneva 2014: Alpina B4 Bi-Turbo Cabrio

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Geneva 2014: Alpina B4 Bi-Turbo Cabrio
mai multe