Ghicitoarea Zilei: Ce masina se ascunde sub aceasta caroserie de Bugatti Veyron?

Ghicitoarea Zilei: Ce masina se ascunde sub aceasta caroserie de Bugatti Veyron?
  • Un mexican si-a construit o replica a modelului Bugatti Veyron
  • Masina este disponibila la vanzare la un pret momentan necunoscut
  • Nimeni nu stie ce model se afla la baza acestei replici
Distribuie pe Facebook

Un W16 quad-turbo de peste 1.000 cai putere si o acceleratie de la 0 la 100 km/h in numai 2.5 secunde reprezinta tinte imposibil de atins pentru cineva cu un buget limitat. Totusi, in cazul in care nu poti trai fara un Bugatti Veyron, o replica pare a fi singura solutie viabila.

Fascinat pana peste masura de performantele si aspectul modelului Bugatti Veyron, un pasionat de automobile din Mexic s-a pus pe creat propriul sau exemplar al supercarului din Molsheim. Deloc surprinzator, replica rezultata nu are o foarte mare legatura cu originalul, singurele asemanari intre cele doua autoturisme fiind reprezentate, oarecum, de design-ul grilei frontale, al capotei portbagajului, cel al logo-ului EB si... si cam atat. De prezenta la datorie a vreunui propulsor dotat cu 16 cilindri in W, patru turbine uriase si o capacitate de opt litri nici nu se poate pune problema.

Lasand insa la o parte aceasta discutie, dar si faptul ca replica este de vanzare - aviz amatorilor!, trebuie spus ca planeaza un mare mister: Ce masina se ascunde oare sub aceasta "caroserie" de Bugatti Veyron? Din punctul nostru de vedere, ar putea fi o Honda sau orice alt model japonez, insa nu avem chiar un raspuns clar cu privire la aceasta intrebare. Tu ce crezi? Care este parerea ta?

Replica Bugatti Veyron

Replica Bugatti Veyron


Replica Bugatti Veyron

Distribuie pe Facebook
mai multe