Gluma secolului: Suma ridicola pentru care se vinde cel mai urat BMW X6 din lume

Gluma secolului: Suma ridicola pentru care se vinde cel mai urat BMW X6 din lume
  • Cel mai urat BMW X6 din lume se vinde pentru 90.000 de euro
  • Maxima a fost modificata de compania AG Excalibur
  • Sub capota regasim un turbodiesel de trei litri si 258 CP
Distribuie pe Facebook

Nu stim de tine, insa daca este sa ne intrebi pe noi, acest AG Alligator nu merita nici macar un singur ban. De fapt, un astfel de automobil nu ar trebui sa existe in primul rand. Si totusi...

BMW a reusit cu modelul X6 sa creeze unul dintre cele mai urate automobile ale deceniului trecut insa, chiar si asa, SUV-ul bavarezilor este mic copil pe langa reinterpretarea celor de la AG Excalibur.

Denumit AG Alligator, proiectul companiei care a sacrificat inclusiv un Mercedes CL de dragul tuningului propune o serie de modificari exterioare care culmineaza cu jantele in cinci spite duble, pe 26 inch.

BMW X6 tunat de AG ExcaliburBMW X6 tunat de AG Excalibur

Mult mai ridicola este insa dimensiunea prizelor frontale de aer, un detaliu care te face sa te intrebi daca sub capota decorata cu nervuri nu cumva se ascunde vreun W16 echipat cu patru turbine.

Avem apoi extensiile proeminente aplicate aripilor laterale, care adauga un plus de pana la 150 mm in dreptul latimii totale. Remarcabil, insa nu in sensul cel bun, este cuvintul potrivit si pentru spatele masinii.

In ceea ce priveste departamentul interior, pielea de aligator de la nivelul panoului de bord, volanului in trei spite sau consolei centrale ne dezvaluie secretul din spatele denumirii acestei creatii.

BMW X6 tunat de AG ExcaliburBMW X6 tunat de AG Excalibur

Nu lipseste insa din meniu nici pielea ce imita fibra de carbon, tratamentul AG Alligator pentru bavarezul BMW X6 continuand cu detalii realizate sub forma de carouri din ata constransta de culoare rosie.

La final, gurile de ventilatie originale au fost inlocuite cu unele rotunde - cel mai probabil de Mercedes, cu o forma complet noua alegandu-se inclusiv consola centrala anterior mentionata.

Propulsorul turbodiesel de trei litri prezent la datorie a scapat complet neatins, astfel ca viitorul client se va bucura de 258 de cai putere. Asta daca va exista cineva care sa plateasca 90.000 de euro pe asa ceva.

BMW X6 tunat de AG ExcaliburBMW X6 tunat de AG Excalibur

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze BMW X6 tunat de AG Excalibur
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 18 Februarie 2016