Goana dupa aur: Scion tc

Goana dupa aur: Scion tc
Cand tc-ul celor de la Scion a iesit pe piata, in anul 2004, a generat multa foiala si reactii in jurul sau. Nici reactiile tunerilor nu s-au lasat asteptate, acestia lansand pe piata din ce in ce mai multe “inventii” menite sa infrumuteseze sportivul ce venea de la japonezii Toyota. Omul care a stilizat acest tc nu este un tuner, ci doar o persoana priceputa si foarte pasionata.
Distribuie pe Facebook
Alex Swensen lucrat acest Scion cap-coada, incepand cu operatiile interne: motorul de 2.4 litri a primit o turbina Garrett GT3076R si numeroase piese din Japonia si SUA. Toate acestea au dus la nu mai putin de 300 CP, “stapaniti” doar de un kit de frane Project Mu. La capitolul “stabilizare”, tc-ul a fost echipat cu un set de coilovers Tein SS-P, completand astfel imaginea oferita de jantele Volk Racing GT-V.

Exteriorul este dominat de o culoare speciala - House of Kolors Zenith Gold, contrastand puternic jantele si folia de pe geamuri. Interiorul iese in evidenta prin sistemul audio, compus din elemente Alpine, JL Audio si Infinity, alte elemente notabile constand in scaunele Recaro Sportline Black, centurile Takata sau ceasurile AEM.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (54) Poze Goana dupa aur: Scion tc
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 14 Septembrie 2009