Golf-ul ASTA a fost modificat sa semene cu un E60. Acum se si vinde la pret de E60

  • Un Golf 4 modificat sa semene cu un E60 e de vanzare in Olanda
  • Hatchback-ul german se lauda cu un tuning de 40.000 de euro
  • Pretul de vanzare al modelului din '99 se apropie de 9.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Tratamentul prescris masinii germane cuprinde inclusiv o vopsea de Lamborghini, patru scaune de Porsche si un bord de Audi TT.

Scos de curand la vanzare pe piata auto din Olanda, acest Volkswagen Golf de generatie a patra stie cu siguranta cum sa se remarce. Iar acum nu ne referim nici la portocaliul aplicat caroseriei, imprumutat de la sportivele din gama Lamborghini, nici la modul de deschidere a portierelor, specific limuzinelor Rolls-Royce.

Atunci cand vine vorba despre masina fabricata in cursul anului 1999, principalul element de atractie il reprezinta - fara doar si poate, partea frontala.

Modificat sa arate exact ca un BMW Seria 5 E60, hatchback-ul german nu lasa necucerita nici macar o singura privire. Lucru pe care reuseste sa-l faca, de altfel, si interior, in special datorita bordului imprumutat de la un Audi TT mai vechi, dar si celor patru scaune individuale cu reglare electrica... de provenienta Porsche.

Pachetul de tuning, despre care se spune ca a costat 40.000 de euro, mai cuprinde si un total de sase display-uri, plus sistem audio cu 10.000 W putere.

In schimb, propulsia este asigurata de un banal motor diesel de 1.9 litri si 110 cai putere, livrat alaturi de o cutie manuala. Informatii despre rulajul acestui Volkswagen Golf de generatie a patra nu exista de niciun fel, insa stim pretul de vanzare al masinii fabricate in cursul anului 1999: aproape 9.000 de euro.

VW Golf cu bot de BMW E60

VW Golf cu bot de BMW E60

VW Golf cu bot de BMW E60

VW Golf cu bot de BMW E60

VW Golf cu bot de BMW E60

VW Golf cu bot de BMW E60

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze VW Golf cu bot de BMW E60
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 6 August 2019