Griul mat si fibra de carbon fac minuni in cazul noului BMW X4

Griul mat si fibra de carbon fac minuni in cazul noului BMW X4
  • Cel mai nou pachet de tuning destinat BMW-ului X4 vine de la Lightweight
  • Modelul bavarez se remarca acum printr-un plus vizibil de agresivitate
  • O serie de imbunatatiri ne intampina inclusiv la nivelul partii tehnice
Distribuie pe Facebook

Indiferent de masina pe care o punem alaturi de el, sansele ca noul BMW X4 sa iasa mai atragator decat competitia sunt extrem de mici. Ne bucuram totusi sa putem spune ca in lumea tuningului exista cateva modificari capabile sa mai stearga din nereusita estetica a designerilor bavarezi.

Pentru cei care au pus mana pe un exemplar al noului X4 si cauta acum metode pentru imbunatatirea aspectului vizual, specialistii Lightweight isi incep "pledoaria" cu o folie exterioara ce imita perfect nuanta Frozen Grey oferita de divizia BMW Individual.

Urmeaza apoi un set compus din numeroase elemente din fibra de carbon, inclusiv prelungirea destinata spoilerului fata, difuzorul din dotarea spoilerului posterior, capacele oglinzilor laterale sau eleronul de la nivelul capotei portbagajului lateral fiind realizate din dezirabilul material.

O pereche de jante finisate intr-un negru stralucitor si echipate cu o dimensiune de 21 inch pun intr-un final capat listei cu modificari exterioare, acestea impreuna cu arcurile Bilstein si evacuarea cvadrupla conferindu-i noului BMW X4 un aspect greu de ignorat.

BMW X4 by LightweightBMW X4 by Lightweight

Acum, in ceea ce priveste departamentul interior, opera specialistilor Lightweight se limiteaza la cateva accente de alcantara oferite alaturi de cusaturi contrastante de culoare alba, respectiv pedalier din aluminiu si display aditional pentru afisarea catorva informatii vitale.

Nici imbunatatirile de ordin tehnic nu sunt mai spectaculoase, noul BMW X4 fiind nevoit sa se multumeasca doar cu o simpla optimizare a unitatii de control sinonima cu un plus de 52 de cai putere si 60 de Newton-Metri.

Pentru cei care detin aceeasi versiune xDrive35d si viseaza la ceva mai multa performanta, specialistii Lightweight au in stoc si o optiune Stage 2, care creste valorile maxime ale propulsorului turbodiesel prezent la datorie pana la un total de 375 CP si 700 Nm.

Informatiile oficiale cu privire la pretul modificarilor operate lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa creatia din aceste fotografii este oferit la vanzare in schimbul unei sume de 88.000 de euro - cu 27.100 euro decat un exemplar standard.

BMW X4 by Lightweight

BMW X4 by Lightweight

BMW X4 by Lightweight

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze BMW X4 by Lightweight
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 6 August 2015