Hai ca nu-i chiar atat de rea. Replica asta de Veyron va pacali doi sau trei necunoscatori

  • Cea mai noua replica a Bugatti-ului Veyron vine din America
  • La baza copiei cu pricina regasim un Pontiac GTO din 2005
  • Exemplarul din cazul de fata e de vanzare pentru 125.000 dolari
Distribuie pe Facebook

Chiar daca au trecut deja zece ani de la debutul sau, vechiul Bugatti Veyron continua sa inspire pasionatii si companiile ce activeaza in industria auto.

Dupa aproximativ zece ani de activitate si 450 de exemplare comercializate la nivel global, cariera modelului Bugatti Veyron a ajuns la sfarsit. Doar intr-o oarecare masura, ce-i drept, fascinantul automobil al companiei din Molsheim continuand sa traiasca... prin replicile care par sa apara exact ca ciupercile dupa ploaie.

Cea mai noua copie a monstrului francez cu motor W16 quad-turbo sub capota vine din Florida si are la baza un Pontiac GTO fabricat in 2005. Exemplarul cu pricina a parcurs aproximativ 140.000 de kilometri pana in prezent si, dupa cum probabil ti-ai dat deja seama, a pornit in cautarea unui nou proprietar.

Pontiac GTO transformat in Bugatti Veyron

Pontiac GTO transformat in Bugatti Veyron

125.000 de dolari este suma pe care va trebui sa o plateasca persoana interesata sa detina replica unui Bugatti Veyron, creatia din cazul de fata fiind una extrem de reusita din acest punct de vedere. De fapt, nu multe sunt detaliile care sa dea de gol aceasta minciuna, singura conditie fiind ca interiorul sa stea cat mai departe de ochii curiosilor.

In ceea ce priveste motorizarea acestei copii, ei bine... nu avem niciun W16 quad-turbo sub capota, propulsia fiind asigurata de un V8 de sase litri pe care il intalnesti sub capota oricarui Pontiac GTO din 2005. Din meniu lipsesc, de asemenea, si sistemul de tractiune integrala, respectiv cutia automata DSG cu sapte trepte.

Drept urmare, ramane urmatoarea intrebare: ai plati 125.000 de dolari pe asa ceva sau ai prefera altceva in schimb?

Pontiac GTO transformat in Bugatti Veyron

Pontiac GTO transformat in Bugatti Veyron

Pontiac GTO transformat in Bugatti Veyron

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Pontiac GTO transformat in Bugatti Veyron
mai multe