Hamann are de vanzare cateva masini extrem de interesante

Hamann are de vanzare cateva masini extrem de interesante
  • Hamann a scos la vanzare noua dintre proiectele sale de tuning
  • Cele mai multe masini au doar cateva mii de kilometri la bord
  • Piesa de rezistenta este un BMW M3 GTS fabricat in anul 2010
Distribuie pe Facebook

Celebra companie germana cauta sa scape de noua dintre proiectele sale de tuning, printre masinile scoase la vanzare de specialistii Hamann numarandu-se inclusiv un BMW M3 GTS fabricat in numai 150 de exemplare.

2014 a fost un an plin pentru Hamann, celebra companie dezvaluind pe parcursul ultimelor 11 luni multiple bunatati estetice si de inalta performanta pentru marcile din portofoliul sau.

Harnicia germanilor a dus insa la suprasolicitarea garajelor din Laupheim, altfel ca mai multe proiecte de tuning sunet nevoite acum sa isi gaseasca un nou proprietar pentru ca povestea sa poata merge mai departe.

  • Hamann Mystere

Masini Hamann de vanzareCel mai scump exemplar scos la vanzare de oficialii Hamann costa 185.000 euro si este un Range Rover Autobiography cu motor V8 supraalimentat de 510 cai putere si pachetul exterior Mystere.

Masini Hamann de vanzareScaunele spate individuale si monitoarele de 10.2 inch fiecare se numara printre cele mai remarcabile dotari interioare, lista cu atractii principale continuand cu cei numai 20 de kilometri parcursi.

  • Hamann Mirr6r

Masini Hamann de vanzareUrmatorul pe lista, proiectul Mirr6r iti va scoate din buzunar cel putin 149.900 euro. Si spunem cel putin fiindca taxa pe valoare adaugata nu este inclusa in pretul de achizitie nici in cazul de fata.

Masini Hamann de vanzareSuma este insa pe deplin justificata, un BMW M6 Coupe de ultima generatie imbracat in folie cromata si echipat cu tratamentul Widebody reprezentand o aparitie mai rara decat (aproape) orice Lamborghini si Ferrari vrei tu.

  • Range Rover Sport WideBody by Hamann

Masini Hamann de vanzareFan Range Rover Sport? Nici un fel de problema! Germanii au de vanzare si un astfel de automobil, ce vine la pachet alaturi de un V8 supraalimentat de 510 cai putere si modificari estetice pe masura.

Masini Hamann de vanzarePentru cei interesati direct de acest exemplar, precizam ca masina in cauza a fost inmatriculata in data de 4 decembrie 2013, insa bordul nu indica mai mult de 20 km parcursi. Pretul de achizitie? 139.900 euro, fara TVA inclus.

  • Hamann Mi5sion

Masini Hamann de vanzareOferta celebrei companii de tuning din Laupheim se adreseaza, de asemenea, si celor aflati in cautarea unui sedan usor de remarcat, proiectul Hamann Mi5sion fiind alegerea ideala multumita imbunatatirilor primite.

Masini Hamann de vanzarePropulsorul V8 bi-turbo de 4.4 litri si 560 cai putere a scapat, din pacate, complet neatins, acelasi lucru fiind valabil in mare masura si pentru interior. In schimb, suma la care modelul bavarez se comercializeaza a crescut pana la 139.500 euro (fara TVA inclus, bineinteles).

  • BMW M3 GTS by Hamann

Masini Hamann de vanzarePentru adevaratii cunoscatori, piesa de rezistenta a colectiei Hamann o reprezinta abia acest BMW M3 GTS. Avand numarul 23 din 150, exemplarul cu pricina arata ca nou, fiind condus pentru aproximativ 20 de kilometri.

Masini Hamann de vanzareIn plus, tuningul lipseste cu desavarsire, reteta originala propusa de inginerii BMW Motorsport ramanand aceeasi ca in 2010, anul iesirii de pe portile fabrice pentru aceasta masina. Pretul de achizitie este insa pe masura: 125.630 euro fara TVA inclus.

  • Alte masini de vanzare:

Masini Hamann de vanzareRange Rover Autobiography cu motor V8 de 510 CP si jante pe 23 inch. Neinmatriculat, cu 20 kilometri la bord si pret net de 145.080 euro.

Masini Hamann de vanzareBMW M4 Coupe cu kit aerodinamic din fibra de carbon, pachet de performanta (517 CP) si 2.800 de kilometri parcursi din iunie si pana acum. Totul la 117.639 euro, fara TVA inclus.

Masini Hamann de vanzareNoul BMW X5 in versiunea de motorizare M50d. Usor modificat la interior si exterior, inmatriculat in mai 2014 si folosit vreme de 18.000 kilometri. Pret net de 109.235 euro.

Masini Hamann de vanzareBMW 435i xDrive din decembrie 2013, dus in 360 cai putere si accesorizat cu cateva imbunatatiri exterioare. Totul la 65.966 euro, fara TVA inclus.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (62) Poze Masini Hamann de vanzare
mai multe