Hamann Flash Evo M - Bestia din Laupheim!

Hamann Flash Evo M - Bestia din Laupheim!
Esti in cautarea unor jante uriase, a unei cresteri serioase de putere si, nu in ultimul rand, a unui body kit exagerat? In regiunea Laupheim din Germania, nemtii de la Hamann tocmai au dat nastere unei bestii ce intruneste toate aceste calitati. I se spune Flash Evo M si asteapta cu nerabdare sa distruga tot ce ii sta in cale!
Distribuie pe Facebook
De parca noul BMW X5 M nu ar fi deja ridicol de puternic, tunerul german s-a grabit prin a-i injecta motorului V8 twin-turbo de 4.4 litri si mai multa putere. Pentru inceput, simpla optimizare a unitatii de control creste valorile maxime pana la 610 CP, respectiv 780 Nm, inlaturand totodata si limitarea vitezei maxime la 250 km/h. Iar daca asta nu e de-ajuns, cei de la Hamann sunt gata sa scoate din maneca pachetul HM 670, ce transforma SUV-ul bavarez intr-o arma capabila de 670 cai putere si 950 Nm! Performantele raman inca un mister, insa probabil nu se indoieste nimeni de faptul ca Hamann Flash Evo M poate atinge bariera celor 300 km/h fara nici un fel de problema!

Hamann Flash Evo M - Bestia din Laupheim!

La exterior, noul spoiler fata cu ale sale prize de aer uriase va face o impresie extrem de puternica, insa toate privirile vor fi atintite catre noua capota din fibra de carbon. Insertiile de carbon isi fac simtita prezenta si in partea laterala, respectiv spate, acolo unde eleronul pentru plafon creaza forta de apasare necesara. Un nou set de praguri laterale uneste acum aripile ultralate, in timp ce spoilerul spate vine la pachet cu difuzor si evacuare montata centrala. Alte detalii includ jante pe 22 sau 23 inci, suspensie mai joasa cu aproximativ 30 mm si sistem performant de franare, cu discuri uriase de 405 mm si 340 mm.

Hamann Flash Evo M - Bestia din Laupheim!

La interior, volanul in trei spite si vitezometrul gradat pana la 320 km/h vor fi pregatite intotdeauna de actiune, la fel si pedalele realizate din aluminiu. Combinatia de piele si alcantara da nastere unui aspect demn de supercar, insertiile de fibra de carbon amplificand serios acest sentiment. In plus, ca pachetul sa fie complet, noul Hamann Flash Evo M se bucura si de prezenta unor praguri iluminate cu logo-ul tunerului german.

Hamann Flash Evo M - Bestia din Laupheim!

La final, bestia din Laupheim ne arata de ce este capabila!

Hamann Flash Evo M - Bestia din Laupheim!



Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (40) Poze Hamann Flash Evo M
mai multe