Hamann incalta BMW-ul M4 cu o noua pereche de jante

Hamann incalta BMW-ul M4 cu o noua pereche de jante
  • Hamann a pregatit o noua pereche de jante pentru M4 Coupe
  • Posesorii modelului BMW vor avea la dispozitie multiple optiuni
  • Tunerul german promite si alte imbunatatiri in viitorul apropiat
Distribuie pe Facebook

Dupa Vorsteiner si Manhart Racing, un nou tuner se pregateste sa-si treaca numele pe lista companiilor care au luat la modificat proaspat lansatul M4 Coupe. Inainte insa de a veni cu un surplus de putere si cateva imbunatatiri aerodinamice, germanii de la Hamann s-au pus pe schimbat incaltarile automobilului bavarez de inalta performanta.

Cu 431 CP inscrisi in dreptul valorile maxime si un timp de numai 4.1 secunde pentru realizarea acceleratiei de la 0 la 100 km/h, noul BMW M4 Coupe ocupa un loc fruntas in topul celor mai impresionante automobile ale momentului. Suspensia dotata cu amortizoare ajustabile, diferentialul activ, franele de dimensiuni generoase si plafonul realizat din fibra de carbon reprezinta alte detalii capabile sa confirme aceasta teorie.

BMW M4 Coupe by Hamann

Cum intotdeauna exista loc de mai bine, marile companii de tuning ale planetei s-au apucat deja de croit diverse upgrade-uri pentru ultima generatie a modelului bavarez de inalta performanta. Cea mai interesanta propunere disponibila la acest moment vine din partea celor de la Manhart Racing, specialistii germani incantand recent publicul cu un exemplar dotat cu 550 cai putere si multiple elemente exterioare din fibra de carbon.

Pe lista celor care au pus ochii pe noul BMW M4 Coupe se mai numara si americanii de la Vorsteiner, oferta acestora limitandu-se momentan la o simpla pereche de jante forjate pe 20 inch. Cu un tratament similar ne intalnim si atunci cand deschidem portofoliul Hamann, celebrul tuner din Laupheim pregatind, ce-i drept, o intreaga gama de incaltari sportive, incaltari de diferite aspecte, dimensiuni si culori.

Dupa cum ii stim insa pe specialistii germani, meniul destinat ultimei generatie a modelului bavarez de inalta performanta va creste intr-o proportie covarsitoare in urmatoarea perioada de timp, clientii avand sa se bucure intr-un final de numeroase elemente exterioare sinonime cu agresivitatea absoluta, accesorii interioare si, nu in ultimul rand, cateva plusuri de putere.

BMW M4 Coupe by Hamann

BMW M4 Coupe by Hamann

BMW M4 Coupe by Hamann

BMW M4 Coupe by Hamann

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze BMW M4 Coupe by Hamann
mai multe