Hamann isi incearca din nou norocul cu ultimul Range Rover

Hamann isi incearca din nou norocul cu ultimul Range Rover
  • Hamann ia din nou la modificat ultima generatie a off-roader-ului Range Rover
  • Germanii au renuntat intre timp la rozul cromat si detaliile ridicole aplicate caroseriei
  • Rezultatul final se remarca acum printr-un echilibru subtil intre sportivitate si eleganta
Distribuie pe Facebook

Aspru criticati pentru proiectul Mystere prezentat in cadrul Salonului Auto de la Geneva din primavara acestui an, germanii de la Hamann au pornit in creionarea unui nou pachet de modificari pentru ultima generatie a off-roader-ului Range Rover. Rezultatul final impresioneaza acum din toate punctele de vedere.

Pornind de la exterior, specialistii celebrei companii de tuning Laupheim au renuntat la detaliile agresive-stilizate folosite anterior, acestia cautand in schimb acele elemente care sa-i confere automobilului britanic un plus vizibil de sportivitate, fara a sacrifica insa din rafinamentul caracteristic versiunii standard.

Daca le-a reusit sau nu, depinde de asteptarile fiecaruia dintre noi. Cert este ca atat prelungirea atasata spoilerului fata, cat si difuzorul de aer destinat spoilerului spate accentueaza aspectul masiv al ultimului Range Rover, acelasi lucru fiind valabil si in cazul jantelor din aliaj pe 23 inch.

Range Rover Vogue by Hamann

Range Rover Vogue by Hamann

Inlocuirea rozului cromat caracteristic proiectului Mystere cu o nuanta eleganta de negru reprezinta o alta modificare binevenita, lista cu atractii principale exterioare incheindu-se in cele din urma cu cele patru tips-uri cromate ale sistemului de evacuare.

In ceea ce priveste interiorul sau, cea mai noua creatie a germanilor de la Hamann impresioneaza in mod deosebit prin combinatia clasica de negru si bej, ce finiseaza intreg cockpit-ul. Cockpit imbracat aproape integral in piele si decorat cu ornamente realizate din lemn masiv.

Referitor la imbunatatirile de ordin tehnic, acesta lipsesc cu desavarsire din cazul de fata, drept pentru care reamintim ca cea de-a patra generatie a popularului off-roader britanic este disponibila la vanzare in compania a trei motorizare diferite, dintre care unul pe benzina si doua pe motorina.

Varful de gama este reprezentat de modelul Range Rover Supercharged care, asa cum o sugereaza si denumirea sa, ascunde sub capota un motor supraalimentat. Un motor supraalimentat cu opt cilindri in V, capacitate de cinci litri si putere maxima de 510 CP, mai exact.

Range Rover Vogue by Hamann

Range Rover Vogue by Hamann

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Range Rover Vogue by Hamann
mai multe