Hamann se gandeste deja la cum sa modifice noul BMW M2 Coupe

Hamann se gandeste deja la cum sa modifice noul BMW M2 Coupe
  • Hamann se gandeste deja la cum sa modifice proaspat lansatul BMW M2 Coupe
  • Primele modificari anuntate de germani se limiteaza la o gama variata de jante
  • Compania de tuning din Laupheim lucreaza cel mai probabil si la alte bunatati
Distribuie pe Facebook

Primele imbunatatiri anuntate de oficialii celebrei companii de tuning din Laupheim se limiteaza la o simpla pereche de jante din aliaj. Dupa cum ii stim insa, germanii nu se vor opri pana ce nu-si vor completa oferta si cu un plus de putere, cu pachete aerodinamice, suspensii sport sau sisteme performante de franare.

Mijlocul saptamanii care tocmai s-a incheiat ne-a adus o noua versiune de top in cadrul gamei BMW Seria 2 Coupe, clientii modelului sport bavarez avand in cele din urma la dispozitie si o varianta M.

O varianta M ce aduce in prim plan un propulsor turbo cu sase cilindri in linie si capacitate de trei litri, capabil sa produca nici mai mult, nici mai putin de 370 de cai putere si 500 de Newton-Metri.

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici diferentialul activ sau posibilitatea de a alege intre o cutie manuala si una cu dublu ambreiaj, performantele fiind astfel pe masura detaliilor tehnice enumerate.

BMW M2 Coupe de la Hamann

Intr-o alta ordine de idei, noul BMW M2 Coupe are nevoie de doar 4.5 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h atunci cand optezi pentru meniul cu trei pedale, pe cand aparitia padelelor in piesaj...

... ei bine, aparitia padelelor in peisaj scurteaza timpul necesar rezolvarii ecuatiei anterior mentionata cu 0.2 secunde, pana la 4.3 secunde. In ambele cazuri, viteza maxima este limitata la 250 kilometri pe ora.

Adaugam in meniu si performanta de 7:58 reusita la Nurburgring, iar concluziile finale se anunta inca de pe acum cat se poate de clare: modelul sport bavarez nu mai are nevoie de nici un fel de modificare.

Cel putin din punctul nostru de vedere. Nu de alta, dar marile companii de tuning ale planetei se gandesc deja la ce (fel de) imbunatatiri sa-i aduca proaspat lansatului BMW M2 Coupe.

Printre acestea se numara si Hamann, oficialii celebrului atelier din Laupheim anuntand deja o intreaga gama de jante din aliaj, forjate sau nu, echipate cu design-uri si dimensiuni diferite.

Dupa cum ii stim insa, germanii nu se vor opri pana ce nu-si vor completa oferta si cu un plus de putere, cu pachete aerodinamice, suspensii sport sau sisteme performante de franare.

BMW M2 Coupe de la Hamann

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 20 Octombrie 2015