Hamann Victory II - Taurul invingator s-a intors!

Hamann Victory II - Taurul invingator s-a intors!
Numele proiectului: Hamann Victory II. Victima: Lamborghini Gallardo LP560-4. Locatia: Laupheim. Scopul experimentului: Transformarea supercarului italian intr-o adevarata bestie a soselelor si circuitelor din intreaga lume. Rezultatul: Taurul invingator s-a intors. Tu, cel de-acolo, esti gata sa faci cunostinta cu noul Hamann Victory II?
Distribuie pe Facebook

Priveste cu atentie, nu atinge nimic si poate vei scapa teafar si nevatamat. Noul Hamann Victory II, bazat pe Lamborghini Gallardo LP560-4, este gata sa cucereasca orice urma de asfalt si sa distruga tot ce ii sta in cale. Iar pentru a reusi acest lucru, tunerul german a lucrat din greu la imbunatatirea supercarului italian, rezultatul final fiind capabil sa atraga miliarde de priviri si sa faca victime alte miliarde de suflete.

Hamann Victory II - Taurul invingator s-a intors!

Inainte insa de a trece la modificari serioase, cei de la Hamann au transformat supercarul Gallardo LP560-4 intr-un adevarat Lamborghini, daruindu-i acestuia o pereche de lambo doors. Iar experimentul era pe cale sa inceapa. Taurul din Sant'Agata Bolognese a fost trecut printr-un proces radical de metamorfozare, remarcandu-se acum printr-un aspect mai mult decat extrem. Toate privirile din jur vor fi cucerite de catre noul spoiler fata cu al sau splitter incorporat, spoilerul spate cu difuzor inclus si eleronul urias insuflandu-ti o puternica senzatie de teama. Iar daca asta nu e indeajuns pentru a te tine departe de supercarul italian, atunci o vor face cu siguranta extensiile pentru aripi, priza de aer de pe plafon si insertiile de fibra de carbon. Nota finala este data de faimoasele jante Edition Race pe 20 inci, ce vin la pachet cu pneuri 235/30ZR20 pe fata, respectiv 325/25ZR20 pe spate.

Hamann Victory II - Taurul invingator s-a intors!

Sub capota, Lamborghini Gallardo LP560-4 a fost inzestrat cu o noua unitate de control si un sistem de evacuare cu patru tevi de esapament, motorul V10 de 5.2 litri fiind capabil sa livreze celui aflat la volan nu mai putin de 580 cai putere si 575 Nm - suficient pentru o viteza maxima de 328 km/h. La final, intregul cockpit a fost imbracat in Alcantara, o pereche de scaune sport si un set de 14 componente din fibra de carbon oferindu-i noului Hamann Victory II un aspect demn de circuitele din intreaga lume.

Hamann Victory II - Taurul invingator s-a intors!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (51) Poze Hamann Victory II
mai multe