Hamann vrea sa cucereasca lumea tuningului cu un Aventador de 760 CP

Hamann vrea sa cucereasca lumea tuningului cu un Aventador de 760 CP
  • Hamann modifica Lamborghini-ul Aventador LP700-4
  • Tunerul german ofera un total de 760 CP si 735 Nm
  • Clientii pot opta si pentru un pachet din carbon
Distribuie pe Facebook

Germanii de la Hamann spera sa isi reafirme suprematia in industria tuningului cu ajutorul unui Lamborghini Aventador LP700-4 complet modificat, atat pe plan tehnic, cat si estetic.

Dupa o lunga perioada in care au oscilat intre modelele bavarezilor de la BMW si cele ale britanicilor de la Land Rover, oficialii Hamann si-au reamintit subit ca, cel putin la un moment dat, portofoliul lor includea si accesorii pentru supercarurile italienilor de la Lamborghini.

Cum atat popularul Gallardo, cat si performantul Murcielago au iesit intre timp din productia de serie, specialistii celebrei companii de tuning din Laupheim si-au indreptat atentia catre noua amiral Aventador LP700-4, care vine la pachet inca din fabrica cu un total de 700 de cai putere.

De asemenea, automobilul producatorului din Sant'Agata Bolognese nu lasa loc de prea multe imbunatatiri nici la nivel vizual, numeroasele forme angulare, respectiv muchii ascutite de la nivelul caroseriei dand deja nastere unui design la limita obscenitatii.

Lamborghini Aventador LP700-4 by Hamann

Lamborghini Aventador LP700-4 by HamannLamborghini Aventador LP700-4 by Hamann

Dar asta nu inseamna neaparat ca un model precum Lamborghini Aventador LP700-4 nu poate fi si el modificat. Nu cel putin in viziunea celor de la Hamann, care au pregatit o sumedenie de bunatati tehnice si estetice, atat interioare, cat si exterioare.

Astfel, in urma tratamentului suferit, supercarul italian se poate lauda acum cu un total de 760 cai putere si 735 Newton-Metri, surplusul de 60 CP si 45 Nm oferit de motorizarea cu 12 cilindri in V si capacitate de 6.5 litri datorandu-se in mare masura unei optimizari a unitatii de control.

Mai impresionanta de-atat este insa cresterea agresivitatii la nivel vizual, noul Lamborghini Aventador LP700-4 de la Hamann atragand toate privirile celor din jur multumita multiplelor accente de verde aprins ce dau o savoare speciala caroseriei.

Asta in cazul in care kitul aerodinamic din fibra de carbon si livrat in compania unei perechi de jante forjate pe 20, respectiv 21 inch - fata / spate - nu erau indeajuns pentru a face diferenta intre acest exemplar si unul standard, proaspat iesit de pe portile fabricii din Sant'Agata Bolognese.

Intr-un final, meniul pregatit de specialistii celebrei companii de tuning din Laupheim si destinat posesorilor supercarului italian se incheie cu interiorul finisat intr-o combinatie interesanta de negru si verde, realizata cu ajutorul unor insertii de piele, piele perforata, alcantara si fibra de carbon.

Lamborghini Aventador LP700-4 by Hamann

Lamborghini Aventador LP700-4 by Hamann

Lamborghini Aventador LP700-4 by Hamann

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Lamborghini Aventador LP700-4 by Hamann
mai multe