Honda Civic - Paintjob de vara

Honda Civic - Paintjob de vara
Cu totii stim ca pe timp de vara este recomandat sa te imbraci in haine cat mai colorate.. dar oare acest lucru sa se aplice si la masini? Se pare ca da.
Distribuie pe Facebook

In acest caz, paintjob-ul multicolor al Civic-ului de mai jos nu ar trebui să ne mire deloc.  Poate doar jantele pe 20 inci, al caror negru va atrage toata caldura. Si daca nu va fi niciodata destul de cald, nu este nici o problema, masina se prezinta cu trei butelii de NOS. Sa trecem totusi peste treaba cu temperatura si sa intram direct in subiect. De capetele intoarse pe strada va fi responsabil :noul" exterior, care pe langa jante si painjtob, se mai poate lauda cu un nou body kit, dar si noi blocuri optice. Si cum cuvantul normal lipseste cu desavarsire din acest tuning, trebuie sa precizam si usile de tip LSD sau portbagajul "suicide".

Honda Civic - Paintjob de vara

Sub capota, puterea a fost aproape triplata; de la 175 cai putere s-a ajuns ca prin minune la 450! Cai putere, nu grade Celsius. De asemenea, hatchback-ul se mai poate lauda si cu o suspensie pe aer, ridicandu-se astfel pe varfuri cand doreste.

Honda Civic - Paintjob de vara

In interior, avem un stil spartan si brutal, fibra fiind "personajul" principal. Despre sistemul audio se poate spune ca a fost proiectat pentru a face mai multa galagie in exterior, decat la interior. Nici o problema, inseamna ca este perfect pentru afterparty.

Honda Civic - Paintjob de vara

Si, revenind la canicula care ne va da ceva batai de cap in urmatoarea perioada, sepcuta aferenta unde este?

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Honda Civic - Paintjob de vara
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 10 Iunie 2009