Honda CR-Z by Mugen - Hot hibrid la orizont!

Honda CR-Z by Mugen - Hot hibrid la orizont!
Asteptarea a luat sfarsit! Primul hot hibrid din intreaga galaxie a debarcat pe Terra, primul contact cu pamantenii urmand a avea loc chiar in aceasta vara, la Goodwood Festival of Speed.
Distribuie pe Facebook
Jumatate hibrid, jumatate hot-hatch, noul Honda CR-Z by Mugen foloseste acelasi motor pe benzina, de 1.5 litri, modificat insa pentru a livra cu aproximativ 50% mai mult deliciu. Pe scurt, multumita unui sistem de supraalimentare, primul hot hibrid din intreaga galaxie ascunde sub capota din fibra de carbon undeva in jurul a 200 de cai putere, acompaniati de 245 Nm. Desi performantele raman momentan un mister, un mic biletel anunta o acceleratie de la 0 la 96 km/h comparabila cu cea a impresionantului Mugen Civic Type R - doar 6.6 secunde.

Honda CR-Z by Mugen - Hot hibrid la orizont!

Iar vestile bune nu se opresc aici. Cea mai noua creatie a celor de la Mugen va primi o serie de imbunatatiri si la nivelul sasiului, un set de amortizoare reglabile, respectiv un sistem performant de franare urmand a lua locul componentelor standard. Un proces de reducere a greutatii va fi de asemenea prezent, Honda CR-Z bucurandu-se atat de prezenta unei capote din carbon, cat si de aparitia unui set de jante forjate. Meniul este completat de un nou kit aerodinamic, intreaga omenire asteptand acum punerea in productie a atragatorului hot hibrid. Nu de alta, dar momentan avem de-a face cu un prototip.

Honda CR-Z by Mugen - Hot hibrid la orizont!

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 18 Mai 2011