Honda CR-Z by Mugen - Noi detalii ies la iveala

Honda CR-Z by Mugen - Noi detalii ies la iveala
Anuntat in premiera la mijlocul lunii trecute, viitorul hot hatch hibrid ce raspunde la numele de Mugen renunta la o parte din secretele sale si ne dezvaluie noi informatii de-a dreptul picante.
Distribuie pe Facebook

Desi cei de la Mugen au refuzat din sa ofere detalii exacte cu privire la cifrele ce vor insoti acest hibrid pe steroizi, se zvoneste ca benzinarul de 1.5 litri va fi echipat cu un sistem de supraalimentare, capabil sa creasca puterea maxima a motorului de la 112 la 184 cai putere. De asemenea, cuplul maxim va urca de la 145 la aproximativ 167 Nm, in timp ce motorul electric va ramane neatins si va livra in continuare 13 cai putere si 78 Nm. Rezultatul? Un simplu calcul si aflam ca viitorul Honda CR-Z by Mugen va dezvolta undeva in jurul a 197 cai putere si 245 Nm - o crestere serioasa de putere comparativ cu cifrele standard, care indica prezenta a doar 125 cai putere. Vestile bune nu se opresc aici, atragatorul hatchback cu propulsie hibrida urmand a fi inzestrat si cu un nou kit aerodinamic, plus componente realizate din materiale ultra-usoare.

Din pacate, suntem nevoiti sa incheiem cu o veste proasta: Mugen afirma ca al lor program de tuning pentru Honda CR-Z este doar un experiment si asa va ramane. Chiar si asa, este bine de stiut ca acest impresionant prototip isi va face aparitia in luna iulie, la Goodwood Festival of Speed.

Honda CR-Z by Mugen - Noi detalii ies la iveala

Honda CR-Z by Mugen - Noi detalii ies la iveala

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 28 Aprilie 2011