Honda CR-Z by Mugen - Un hibrid pe steroizi

Honda CR-Z by Mugen - Un hibrid pe steroizi
Noul Honda CR-Z a demonstrat ca un hibrid nu trebuie sa arate neaparat precum un fier de calcat (vezi Toyota Prius), ci poate fi si sexy. Iar asta nu e tot. Modelul japonez se pregateste acum sa primeasca si eticheta de "hot hatch"!
Distribuie pe Facebook
Dorind sa demonstreze ca si hibrizii pot oferi performante respectabile, in timp ce raman la fel de eficienti in materie de emisii si consum de carburant, cei de la Mugen au inceput deja experimentele pe un exemplar al noului Honda CR-Z. In timpul procesului de transformare, motorul de 1.5 litri va suferi o serie de modificari importante, sub capota urmand a-si face aparitia si o noua admisie, respectiv un nou sistem de evacuare. Desi proiectul nu a fost inca finalizat, Mugen estimeaza ca hibridul celor de la Honda va dezvolta undeva in jurul a 200 CP, o crestere serioasa de putere daca ne gandim ca modelul standard se bucura de prezenta a numai 124 CP.

Honda CR-Z by Mugen - Un hibrid pe steroizi

Mai mult de atat, apetisantul CR-Z va fi inzestrat si cu un nou kit aerodinamic, compus dintr-o noua grila frontala, spoiler fata, capota motor din fibra de carbon, praguri laterale, spoiler spate cu difuzor inclus, plus un eleron pentru plafon. De asemenea, un nou set de jante ultrausoare va lua locul incaltarilor standard, in timp ce o suspensie modificata si un sistem performant de franare vor incheia lista cu modificari. Asadar, rezultatul final se anunta grozav, insa cei de la Mugen au de dat si o veste proasta: acest delicios Honda CR-Z va ramane un unicat. Cel putin pentru moment.

Honda CR-Z by Mugen - Un hibrid pe steroizi

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 18 Martie 2011