Hyundai Tuning: un Genesis Coupe mai curat decat o farmacie

Hyundai Tuning: un Genesis Coupe mai curat decat o farmacie
Chiar daca este un model mai des intalnit pe piata americana, pe care probabil nu-l vom vedea des pe strazile de la noi, Hyundai Genesis Coupe este urmasul clasicului Coupe, dar intr-o varianta mult mai sport, mai puternica si... cu tractiune spate. In plus, noul Genesis are motor turbo. Si daca mai punem la socoteala si putin tuning stance... iese cam ce poti vedea aici.
Distribuie pe Facebook

O marca precum Hyundai inspira foarte multa neincredere in randul americanilor si era luata in deradere. Insa cifrele si faptele nu mint, iar Hyundai a inflorit si a avut vanzari colosale. Poate de aici s-au inspirat si cand au denumit cel mai sportiv model al marcii, Genesis. Este vorba de o masina Coupe, cu motor turbo si tractiune spate. Mai exact, este masina cu care Hyundai intra in randul lumii si in randul masinilor sport.

Hyundai Tuning: un Genesis Coupe mai curat deacat o farmacie

Masina din 2010 a primit cateva imbunatatiri pe sub capota. Proprietarul acestui Hyundai genesis Coupe, pe numele sau Anatolis, a debutat cu un intercooler montat frontal, un blow-off HKS SSQIII, traseu AEM de 3 inch si un catback DC Sports. Cam atat pe sub capota, dar destul inca puterea sa urce lejer si fiabil pe la 270 cp.

Hyundai Tuning: un Genesis Coupe mai curat deacat o farmacie

Mai departe, exteriorul a primit si el atentia cuvenita. O buza custom M&S da o impresia Stance masinii, coborand aproape de sol, grila fata M&S, eleron Sequence X-GT si faruri cu carcasele vopsite in negru. La o prima privire, masina este destul de originala, insa este realizata in acel stil de tuning de care tot pomenim in ultima vreme, cu elemente putine dar de efect.

Hyundai Tuning: un Genesis Coupe mai curat deacat o farmacie

Jantele in schimb, nu mai sunt cele originale. Anatolis a instalat un set de 19 inch marca Varrstoens late de 9.5 pe fata si 10 pe spate. Si cu ajutorul unui set de suspensii BC Racing, ce au coborat masina cu 5 centimetri, atat rotile, cat si masina intreaga, arata demential.

Hyundai Tuning: un Genesis Coupe mai curat deacat o farmacie

Nu e mare lucru, nu avem modificari extreme si nici vreo vopsea care sa te faca sa-ti pui repede ochelarii de soare. Insa ne place la nebunie acest styling curat si elegant. Din pacate insa, trebuie sa ne delectam cu masini de peste hotare, pentru ca in Romania, astfel de modele realizate cu gust le poti numara pe degetele de la o mana.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Hyundai Tuning: un Genesis Coupe mai curat deacat o farmacie
mai multe