I-a luat 10 ani sa-si vada visul realizat. Acum conduce un VW BEETLE unic in lume

  • A fost finalizat in 10 ani
  • Are motor turbo de Subaru
Distribuie pe Facebook

Acest Volkswagen Beetle a fost finalizat in nu mai putin de 10 ani. Printre modificarile primite se numara un propulsor turbo de Subaru, frane de BMW, scaune scoica si un cusca de protectie.

Volkswagen-ul Beetle este una dintre acele masini care si-au depasit conditia, care au devenit mai mult decat un vehicul care te duce din punctul A in punctul B. "Broscuta" este, daca vrei, un simbol, o legenda care "bantuie" imaginatia pasionatilor auto din intreaga lume.

Volkswagen Beetle Speedhunters

Adonis este unul dintre cei mai mari fani ai acestui model. Proprietarul unui Beetle, omul nostru a vrut ca masina lui sa fie indeajuns de rapida incat sa faca de rusine alti bolizi in cursele de acceleratie. 10 ani mai tarziu, Adonis si-a vazut in sfarsit visul realizat, un vis pe care l-a denumit Super Beetle.

Volkswagen Beetle Speedhunters

Pe langa imbunatatirile estetice evidente, Broscuta a mai primit un propulsor de Subaru (EJ20), o turbina, injectoare mai mari, evacuare, admisie custom, frane de BMW pe punte fata, o suspensie sport, scaune scoica si o cusca de protectie. Daca vrei sa afli mai multe despre acest proiect, da play clipului video de mai jos.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Volkswagen Beetle Speedhunters
mai multe