I-a refacut motorul si aproape i-a dublat puterea. Acum are aproape 1.000 de cai si accelereaza ca nebunul

I-a refacut motorul si aproape i-a dublat puterea. Acum are aproape 1.000 de cai si accelereaza ca nebunul
  • Motorul dezvolta aproape 1.000 de cai putere
  • Masina atinge 100 de km/h in 3.2 secunde
  • Viteza maxima a crescut la peste 300 de km/h
Distribuie pe Facebook

SUV-ul de fata ii apartine fondatorului GAD Motors, un atelier de tuning din Germania. Motorul V8 a fost refacut, astfel ca acum dezvolta aproape 1000 de cai putere.

SUV-urile sunt masini grele, cu o garda inalta la sol, si nu tocmai aerodinamice, asadar nu sunt facute pentru viteze ametitoare. Aceasta regula nu se prea aplica in cazul acestui GLC 63 S Coupe din Germania, pe care cei de la GAD Motors l-au dus in 950 de cai putere.

Din fabrica, motorul V8 twin-turbo de 4.0 litri vine cu 510 cai putere, asadar vorbim despre o putere aproape dublata. Nemtii nu au facut asta din soft, ci au fost nevoiti sa dezmembreze motorul si sa monteze mai multe piese imbunatatite: turbine mai mari, o chiulasa portata, sistem de injectie mai performant, intercoolere noi, downpipe-uri custom, iar la final au intarit cutia de viteze pentru a rezista noilor forte.

In aceasta noua configuratie, SUV-ul se poate lua la tranta cu supercar-uri pur-sange: atinge 100 de km/h in doar 3.2 secunde, iar acul vitezometrului trece lejer peste 300 de km/h. Uite-l in actiune in clipul video de mai jos.

Distribuie pe Facebook
mai multe