I-au facut caroseria din carbon si motorul de 1.100 CP. Numai zece norocosi vor putea detine aceasta masina

  • Americanii de la SpeedKore au dat nastere unui Dodge Challenger din fibra de carbon
  • La baza se afla versiune Demon, al carei motor V8 dezvolta acum nu mai putin de 1.100 CP
  • Productia impresionantului muscle car de peste Ocean va fi limitata la doar zece exemplare
Distribuie pe Facebook

O caroserie din fibra de carbon si un motor care dezvolta 1.100 de cai putere. Este reteta celui mai agresiv muscle car din lume, a carei productie a fost limitata la doar zece exemplare.

Despre versiunea Hellcat a modelului Dodge Challenger s-a spus si scris atat de multe in ultima perioada de timp incat aceasta nu mai necesita chiar niciun fel de introducere ori prezentare.

Putin stiu insa ca masina americana a primit de curand un pachet de performanta mai putin obisnuit, care aduce in peisaj o caroserie din carbon sinonima cu cateva sute de kilograme in minus.

Dodge Challenger Hellcat din carbon

Dodge Challenger Hellcat din carbon

Un nou set de jante din aliaj completeaza meniul exterior, in timp ce interiorul pastreaza configuratia standard, cu mentiunea ca este disponibil in numai doua optiuni din punctul de vedere al culorii.

In ceea ce priveste partea tehnica, ei bine... proiectul companiei SpeedKore imbratiseaza inca o data tuningul extrem, in sensul ca puterea maxima a motorului V8 de 6.2 litri a crescut pana la 1.100 CP.

Nu exista, din pacate, detalii despre cum a fost atins prag sau, mai bine de atat, despre modul in care valoarea respectiva influenteaza acceleratia de la 0 la 100 km/h si viteza maxima.

Tot la capitolul mistere mai putem trece, de asemenea, si pretul de vanzare al respectivului Dodge Challenger Hellcat - cel mai probabil singurul din lume cu o caroserie din fibra de carbon.

Cert este ca proiectul companiei SpeedKore va fi produs intr-o editie limitata la doar zece exemplare, ceea ce inseamna ca avem de-a face cu un automobil mai rar decat.. aproape oricare altul.

Dodge Challenger Hellcat din carbon

Dodge Challenger Hellcat din carbon

Dodge Challenger Hellcat din carbon

Dodge Challenger Hellcat din carbon

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Dodge Challenger Hellcat din carbon
mai multe