I-au pus cele mai mari jante pe care le aveau. Cum arata EL acum

I-au pus cele mai mari jante pe care le aveau. Cum arata EL acum
  • Cel mai nou tuning pentru modelul Maserati Levante vine de la Forgiato
  • SUV-ul italian iese acum in evidenta prin jante din aliaj pe 24 de inch
  • Noile incaltari propun un design cu cinci spite triple si buza cromata
Distribuie pe Facebook

Americanii de la Forgiato completeaza seria de modificari destinata clientilor noului Maserati Levante cu un set de jante... pe 24 de inch.

Primul SUV din istoria companiei Maserati, modelul Levante este disponibil la vanzare alaturi de motorizari cu pana la 430 cai putere sub capota. Asa se face ca, atunci cand situatia o cere, automobilul italian poate accelera de la 0 la 100 kilometri pe ora chiar si in numai 5.2 secunde.

Apoi, daca exista vreun client nemultumit de performantele primite, compania Novitec Tridente promite sa rezolve orice problema legata de acest aspect. In urma interventiei specialistilor germani, valorile anterior mentionate urca pana la 494 cai putere, respectiv coboara pana la 4.8 secunde.

Numeroase solutii au la dispozitie, de altfel, si pentru cei care cauta diverse metode pentru imbunatatirea aspectului exterior. Mai exact, industria tuningului ofera deja mai multe ornamente de caroserie - printre care si prelungiri frontale sau eleroane posterioare, realizate inclusiv din carbon.

O alta posibilitate de a transforma primul SUV din istoria companiei Maserati intr-un magnet de priviri consta in noile jante de la Forgiato. Pe care americanii le promoveaza intr-o configuratie cu design in cinci spite triple, buza cromata si, nu in ultimul rand, diametru de... - atentie!, 24 inch.

Cum se vor mai aventura acum soferii modelului Levante in off-road, doar ei stiu. Presupunand, desigur, ca si exista persoane care, dupa ce au platit un minimum de 72.600 dolari vor si face acest pas de inlocuire a asfaltului (aproape) perfect de peste Ocean cu namol, noroaie, crengi si pietris.

Maserati Levante cu jante pe 24 inch

Maserati Levante cu jante pe 24 inch

Maserati Levante cu jante pe 24 inch

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 8 Mai 2017