I-au pus jante de Porsche si l-au trantit pe burta. Uite cum arata primul Arteon modificat din lume. FOTO

  • Acesta este primul Volkswagen Arteon cu suspensie pe aer din lume
  • Respectivul automobil se mai lauda si cu un set de jante Porsche
Distribuie pe Facebook

Chiar daca are numai cateva luni de cand se afla pe piata, noul Volkswagen Arteon se poate lauda deja cu un prim pachet de tuning.

Creat pentru a face uitat modelul (Passat) CC, noul Volkswagen Arteon a debutat oficial chiar in primavara acestui an, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Inspirat de conceptul Sport Coupe GTE, pe care compania l-a prezentat in 2015, fastback-ul german in cinci portiere impresioneaza in special prin design-ul afisat.

Apoi putem aduce in discutie gama variata de motorizari turbo pe benzina si motorina, care ofera pana la 280 CP - dupa cum este cazul versiunii 2.0 TSI.

Volkswagen Arteon cu suspensie pe aer

Volkswagen Arteon cu suspensie pe aer

Motive de bucurie exista si la nivel tehnologic, acolo unde noul Volkswagen Arteon anunta instrumente de bord digitale, plus mai multe sisteme de siguranta activa.

De curand, fastback-ul german in cinci portiere a primit si un prim pachet de tuning cu care sa se laude, compus dintr-o suspensie pneumatica si jante de Porsche.

Asociate elementelor sportive caracteristice versiunii R-Line, cele doua modificari transforma acest exemplar intr-o aparitie pe care nu o vei rata nici daca iti doresti.

La final, tinem sa reamintim ca noul Volkswagen Arteon se vinde pe piata auto din Romania in schimbul unui pret care pleaca de la 36.296 euro, TVA inclus.

Varianta de baza este pusa in miscare de o unitate 2.0 TDI cu 150 CP sub capota si cuplata la cutia DSG cu sapte rapoarte, respectiv un sistem de tractiune fata.

Volkswagen Arteon cu suspensie pe aer

Volkswagen Arteon cu suspensie pe aer

Volkswagen Arteon cu suspensie pe aer

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Volkswagen Arteon cu suspensie pe aer
mai multe