I-au pus jante pe 21" si l-au trantit pe burta. In plus, motorul V6 dezvolta acum 530 de cai

I-au pus jante pe 21" si l-au trantit pe burta. In plus, motorul V6 dezvolta acum 530 de cai
  • I-au pus jante pe 21" si l-au trantit pe burta
  • In plus, motorul V6 dezvolta acum 530 de cai
Distribuie pe Facebook

Imbunatatit pentru a face fata provocarilor lansate de noul M3, respectivul model poate accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 3.6 secunde.

Se remarca numaidecat prin nuanta verde a caroseriei in doua portiere, insa nu vor trece neobservate nici jantele propaspat instalate, pe 21 de inch. Pornind de la actuala generatie a sportivei Audi RS5 Coupe, cea mai noua creatie a companiei de tuning ABT Sportsline se mai poate lauda, de asemenea, si cu eleron subtil din fibra de carbon, din aceleasi material fiind realizate si ornamentele de la nivelul aripilor.

Seria vestilor bune continua cu alte cateva elemente din fibra de carbon, destinate insa plansei de bord, partii inferioare si din spate a scaunelor fata, volanului in trei spite, consolei centrale.

Daca vine vorba, in schimb, despre fisa cu specificatii tehnice, cea mai noua creatie a companiei de tuning ABT Sportsline a pregatit o versiune cu 530 de cai si 680 de Nm a celebrului benzinar cu sase cilindri in V si capacitatea de 2.9 litri. Multumita unitatii de control Power S, actuala generatie a sportivei Audi RS5 Coupe reuseste sa accelere de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de numai 3.6 secunde.

De asemenea, viteza maxima urca pana la 300 km/h, astfel ca noua suspensie cu arcuri ajustabile pe inaltime si, totodata, bare stabilizatoare in dotare este mai mult decat binevenita, evident.

ABT RS5 Coupe

ABT RS5 Coupe

ABT RS5 Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze ABT RS5 Coupe
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 15 Decembrie 2020