I-au pus suspensie pe aer si i-au spus AIRTEON. VIDEO cu Volkswagen-ul care a rupt internetul in doua

I-au pus suspensie pe aer si i-au spus AIRTEON. VIDEO cu Volkswagen-ul care a rupt internetul in doua
  • Cel mai tare Volkswagen Arteon vine din Germania
  • Modelul companiei din Wolfsburg se lauda acum cu jante pe 21 inch
  • Automobilul respectiv dispune inclusiv de o suspensie pe aer
Distribuie pe Facebook

Nu exista niciun fel de dubiu: acesta este cel mai tare Volkswagen Arteon de pe suprafata Pamantului. Nu trebuie sa ne crezi insa pe cuvant; te poti convinge si singur urmarind acest material video.

Despre noul Volkswagen Arteon s-au spus si scris atat de multe in ultima perioada de timp incat automobilul german chiar nu mai necesita niciun fel de introducere ori prezentare.

Vom trece insa rapid in revista ca urmasul modelului (Passat) CC este disponibil la vanzare si pe piata din Romania, de la preturi care pornesc de la 34.881 de euro, iar mai apoi ne vom concentra exclusiv pe exemplarul din acest material video.

Un exemplar care a rupt internetul in doua cu modificarile primite: o suspensie pe aer care lasa masina pe burta la simpla apasare a unui buton si un set de jante pe 21 inch, cu design in cinci spite duble.

Pe langa acestea, asa numitul Volkswagen AIRTEON se mai poate lauda si cu o folie extrem de speciala la nivelul caroseriei, plus mai multe elemente de culoare neagra, ce au misiunea de a face uitate detaliile cromate ale versiunii standard.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 8 Noiembrie 2017