Ideea care schimba tot ce stiai despre tuning. Masina germana a primit spoilere 'scoase' la imprimanta

  • Acest Volkswagen Jetta vine cu un body kit printat 3D
  • Sedanul german ofera modificari inclusiv la nivel tehnic
  • Motorul ascuns sub capota este complet stock
Distribuie pe Facebook

Editia din acest an a celui mai mare salon de tuning al planetei vine cu o idee care ar putea schimba modul in care masinile sunt modificate.

Printre zecile de exemplare cu sute si chiar mii de cai putere sub capota, aceasta masina germana cu motorizarea de fabrica tine amatorii de adrenalina la distanta.

Chiar si asa, cu toate ca poate parea greu de crezut, are potentialul de a schimba complet industria tuningului, multumita body kit-ului printat cu o imprimanta 3D.

Noile spoilere fata si spate sau eleronul destinat capotei portbagajului nu sunt insa nici pe departe singurele imbunatatiri primite de respectivul Vokswagen Jetta S.

Meniul continua cu o suspensie coilover de la KW si un sistem de franare cu pistonase marca Brembo, carora li se alatura patru jante din seria Work Emotion.

In ceea ce priveste departamentul interior, masina germana se remarca in special prin scaunele Recaro A8, care vin cu o tapiterie speciala la nivel de sezut / spatar.

Lista modificarilor suferit de aceste Vokswagen Jetta se incheie cu o noua maciulie pentru schimbatorul cutiei manuale cu sase rapoarte, finisata in alb si negru.

VW Jetta S by Jamie Orr

VW Jetta S by Jamie Orr

VW Jetta S by Jamie Orr

VW Jetta S by Jamie Orr

VW Jetta S by Jamie Orr

VW Jetta S by Jamie Orr

VW Jetta S by Jamie Orr

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze VW Jetta S by Jamie Orr
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 30 Octombrie 2018