Imaginea asta a facut inconjurul lumii. Si-a tunat BMW-ul dar trebuie sa dea jos aripa la fiecare alimentare

Imaginea asta a facut inconjurul lumii. Si-a tunat BMW-ul dar trebuie sa dea jos aripa la fiecare alimentare
  • Si-a dotat BMW-ul cu un bodykit latit
  • A uitat sa decupeze locul pentru buson
  • Este nevoit sa dea jos aripa la fiecare alimentare
Distribuie pe Facebook

Acest posesor de BMW si-a "dotat" masina cu un bodykit latit, numai ca a uitat sa ia in calcul un detaliu. Acum trebuie sa dea jos aripa spate de fiecare data cand alimenteaza, asa cum bine poti vedea in imaginea de mai jos.

BMW-ul Seria 3 E36 este fara indoiala una dintre cele mai tunate masini din lume. Posesorii apeleaza la tot felul de artificii pentru a o face mai speciala, insa unele idei sunt mai inspirate, altele nu. In ceea ce priveste exemplarul din aceste imagini, noi l-am incadra in a doua categorie.

In cazul lui, nu sunt de vina neaparat gusturile omului, pentru ca instalarea unui bodykit latit si a unor jante potrivite este o varianta populara printre cei care aleg sa-si tuneze masina. Nu, in cazul acestui E36, abordarea este cea care lasa de dorit.

De ce spunem asta? Ei bine, pentru ca omul nostru a uitat (cel putin asa credem) sa decupeze locul pentru buson in noua aripa, astfel ca acum trebuie sa o demonteze de fiecare data cand face o vizita la benzinarie pentru a-si alimenta masina.

BMW E36 cu widebody kit

Imaginea a fost incarcata recent pe internet de un utilizator din Statele Unite ale Americii, iar comentariile rautacioase si celebrele meme-uri nu au intarziat sa apara.

Nici lucrarea in sine, pe care banuim ca a executat-o insusi proprietarul acestui E36, nu pare de foarte buna calitate judecand dupa distanta pe care a lasat-o intre roata fata si aripa. Nu stim cu siguranta ce alte modificari mai are masina, inafara de acest bodykit latit, jante negre cu buza si scaune sport Bride.

Concluzia este ca BMW-ul putea fi tunat, destul de usor, astfel incat sa atraga cateva priviri, iar exemple sunt cu zecile de mii pe internet. Numai ca proprietarul acestui exemplar a ales calea usoara, si mai ieftina, iar rezultatul este pe masura.

Distribuie pe Facebook
mai multe