In cautarea perfectiunii: TechArt modifica noul Porsche 911 Turbo

In cautarea perfectiunii: TechArt modifica noul Porsche 911 Turbo
  • TechArt modifica noul Porsche 911 (991) Turbo
  • Meniul include imbunatatiri tehnice si estetice
  • Debutul oficial va avea loc la Essen Motor Show 2014
Distribuie pe Facebook

Nici bine nu a fost lansat pe piata, iar noul Porsche 911 Turbo a si fost luat la imbunatatit de catre germanii de la TechArt. In urma tratamentului suferit, supercarul din Stuttgart se apropie acum la numai un singur pas de perfectiune.

Dezvaluit in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din toamna acestui an, noul Porsche 911 Turbo promite performante dintre cele mai impresionante, ultima generatie a legendarului automobil sport german oferind pana la 520 cai putere si 710 Newton-Metri dintr-un propulsor twin-turbo de 3.8 litri. Drept urmare, atunci cand cel aflat la volan activeaza modul Sport+, primii 100 km/h vin dupa doar 3.2 secunde, in timp ce acceleratia de la 0 la 200 km/h se realizeaza in numai 7.1 secunde. Viteza maxima? 315 kilometri pe ora! Suna bine, nu-i asa?

Porsche 991 Turbo by TechArt

Nu si de aceeasi parere sunt specialistii TechArt, care au si pregatit un prim pachet cu bunatati destinat noului Porsche 911 Turbo. Desi cresterile de putere lipsesc cu desavarsire la acest moment, ultima generatie a legendarului automobil sport german poate fi echipata cu numeroase imbunatatiri aerodinamice, la care se mai adauga si un nou set de jante forjate cu design in cinci spite duble si dimensiuni de 21 inci. De asemenea, viitorii cumparatori pot opta si pentru noi arcuri sport, respectiv etriere finisate in 'azure blue', lista cu modificari mutandu-se apoi la interior.

Porsche 991 Turbo by TechArt

Si daca tot veni vorba de aspectul sau interior, noul Porsche 911 Turbo de la TechArt se poate lauda, cel putin in cazul de fata, cu infiniti insertii de piele neagra, cusuta cu ata contrastanta de culoare galbena. Mai mult de-atat, cu acelasi galben ne intalnim si la nivelul turometrului, schimbatorului de viteze si pragurilor iluminate realizate din aluminiu, meniul pregatit de celebra companie de tuning din Leonberg si destinat ultimei generatii a legendarului automobil sport german incheindu-se, in cele din urma, cu detaliile suplimentare finisate atat in Alcantara, cat si in fibra de carbon.

Porsche 991 Turbo by TechArt

Noul Porsche 911 Turbo de la TechArt va debuta in mod oficial la sfarsitul saptamanii viitoare, cu ocazia evenimentului Essen Motor Show 2013.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Porsche 991 Turbo by TechArt
mai multe