In curand, in Geneva: McLaren MP4-12C by Mansory

In curand, in Geneva: McLaren MP4-12C by Mansory
Cu doar trei zile ramase pana la startul Salonului Auto de la Geneva, divizia elvetiana a germanilor de la Mansory s-a pus pe publicat planurile de tuning pe care le-a pregatit pentru recent-lansatul McLaren MP4-12C.
Distribuie pe Facebook

Modificat initial de americanii de la Hennessey si trecut apoi prin tratamentul Wheelsandmore, britanicul McLaren MP4-12C s-a vazut nevoit sa se lase in cele din urma si pe mainile elvetionilor de la Mansory. Pe mainile diviziei elvetiene a germanilor de la Mansory, mai exact.

Cu debutul mondial programat pentru Salonul Auto de la Geneva, noul McLaren MP4-12C by Mansory ne este prezentat momentan de celebra companie de tuning sub forma unor rendering-uri realizate cu ajutorul computerului. Chiar si asa, tratamentul suferit de supercarul britanic poate fi observat cu mare usurinta, in principiu datorita agresivitatii sale.

Mai exact, ultima creatie a celor de la Mansory ne propune un soi de McLaren MP4-12C GT3 ce poate fi folosit si pe drumurile publice. Asta inseamna ca partea frontala a fost inzestrata cu un spoiler redesenat, compus din linii extreme, splitter din carbon si LED-uri pozitionate la nivelul prizelor de aer. Referitor la partea din spate, supercarul britanic se bucura de prezenta unui difuzor de dimensiuni mai mut decat generoase, completat excelent de eleronul urias, montat deasupra eleronului original si... retractabil.

Privit din lateral, proiectul companiei elvetiano-germane iese in evidenta si prin extensiile destinate aripilor, insa nici jantele aurii cu prindere centrala, ce vin intr-o combinatie 9.0x20 inci / 11.0x21 inci, nu vor avea probleme in a se remarca.

Interiorul combina elementele de lux cu detaliile specifice motorsportului, insa ceea ce ne intereseaza cu adevarat se ascunde... in spatele acestuia. Intr-o alta ordine de idei, dorim sa precizam ca deja-potentul V8 twin-turbo de 3.8 litri a primit o noua unitate de control, noi filtre de aer si un nou sistem de evacaure, rezultatul final fiind un total de 670 cai putere si 675 Newton-Metri. Din pacate, timpul necesar acceleratiei de la 0 la 100 km/h ramane un mister, insa este bine de stiut ca viteza maxima depaseste pragul celor 350 km/h.

In curand, in Geneva: McLaren MP4-12C by Mansory

In curand, in Geneva: McLaren MP4-12C by Mansory

Distribuie pe Facebook
mai multe