In loc sa-l duca la fier vechi, a preferat sa-l modifice. Passat-ul cu motor de Golf GTI e acum de vanzare

In loc sa-l duca la fier vechi, a preferat sa-l modifice. Passat-ul cu motor de Golf GTI e acum de vanzare
  • Un Passat break din 2008 e de vanzare cu 24.900 de dolari in SUA
  • Automobilul german vine cu motorul si cutia unui VW Golf GTI
  • Propulsorul turbo de doi litri ofera o putere maxima de 340 CP
Distribuie pe Facebook

Alte imbunatatiri includ cutie de Golf GTI, suspensie ISM, sistem de franare Brembo, plus body kit Vortex, jante Rotiform si chiar tapiterie din piele maronie - cusuta cu ata contrastanta, de culoare alba.

Cu toate ca astazi arata ca nou si toata lumea se inghesuie sa il vada mai de aproape, adevarul este ca acest Volkswagen Passat in cinci portiere nu a dus nici pe departe o viata usoara sau frumoasa. Ba dimpotriva...

Fabricat in cursul anului 2008, break-ul companiei germane a descoperit abia de curand ce inseamna schimbul de ulei. Drept urmare, nici nu este de mirare ca motorul original nu se mai afla si in prezent sub capota.

VW Passat R Variant

VW Passat R Variant

VW Passat R Variant

In loc sa aiba insa parte de o soarta similara, sa ajunga la fier vechi, automobilul de culoare alba a primit o noua sansa la celebritate. Si a profitat din plin, devenind unul dintre putinele exemplare cu inima Golf-ului GTI.

Transplantul de motor a reprezentat, in mod surprinzator, doar inceputul, benzinarul de doi litri dispunand de propriul tratament preferential. Un chip tuning de la APR, turbina K04, admisie din carbon, evacuare Milltek.

Pe scurt si direct la subiect, tot pachetul necesar pentru ca respectivul Volkswagen Passat in cinci portiere sa produca 340 CP. Si, daca te intrebai cumva, livrarea valorilor maxime se face in continuare catre puntea fata.

S-a schimbat insa modul in care totul se intampla. Mai precis, in procesul cu pricina sunt acum implicate cutia manuala cu sase rapoarte a unui GTI Edition 30, dar si un diferential cu alunecare limitata din familia Quaife.

VW Passat R Variant

VW Passat R Variant

Alte imbunatatiri de ordin mecanic includ suspensie ISM si sistem de franare Brembo, la care se adauga mai multe modificari vizuale. Precum body kit-ul de la Vortex, jantele Rotiform sau tapiteria din piele maronie.

Conform actualului proprietar, break-ul companiei germane vine cu modificari in valoare de 35.000 de dolari, peste 10.000 dintre acestia fiind cheltuiti pe transplantul de motor. Si piesele necesare atingerii 340 CP, evident.

Bani multi a costat si cutia de viteze, insa si mai scump a fost interiorul. Exista si o parte buna in sumele care insotesc automobilul de culoare alba, in sensul ca viitorii cumparator nu va trebui sa isi bata capul cu ele.

Mai precis, vanzatorul nu cauta nici sa se imbogateasca, nici sa recupereze in totalitate banii bagati in acest Volkswagen Passat cu cinci portiere. Asa se face ca, in cazul de fata, nota de plata nu depaseste 24.900 de dolari.

VW Passat R Variant

VW Passat R Variant

VW Passat R Variant

VW Passat R Variant

VW Passat R Variant

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (82) Poze VW Passat R Variant
mai multe